Nyárvégi Kívánságlista 2018


Habár a nyár már lassan a végéhez közeledik, az előrejelzések szerint szép hosszú indiánnyárra lehet számítani, így egyelőre eszem ágában sincs őszi kívánságlistában gondolkodni. 
A nyári kívánságlistám több mint felét sikerült kipipálnom, így ismét készítettem el kis felsorolást azokról a ruhadarabokról és kozmetikumokról, amiket be szeretnék szerezni a (remélhetőleg hosszú) vénasszonyok nyarára. 
Ha kíváncsiak vagytok erre a listára, olvassátok el a teljes bejegyzést. 





Az ikonikus tapéta és textil minta márka H&M kollaborációjára hosszú ideje vártam már és nem kellett csalódnom, mert valóban gyönyörű mintákat hoztak el a fast fashion márka kínálatába. A kedvencem ez a fekete alapon madár és virágmintás kreáció, amiből ruha, blúz és nadrág is készült. Egyet mindenképp be szeretnék szerezni majd szerezni belőle.






Mivel a következő hónapokban több rövidebb-hosszabb kiruccanás is vár rám, többek között Gödöllő, Szekszárd-Gemenci erdő és Prága, így be szeretnék szerezni egy szép hátizsákot, amivel kényelmesen felfedezhetem a városokat és amikor praktikusak a kirándulások alatt. 
A Rosegal webshopból már többször is rendeltem táskát és eddig csak pozitív tapasztalatom volt mind a kiszállítás mind a termékek minősége kapcsán, így elsősorban ott nézegettem és egyelőre ez a csodás karamellszínű darab tetszik a legjobban.


Kathleen Lights x Colourpop Zodiac paletta

Itt egy pici zavar támadt az erőben, mert a palettát és a Scorpio Moon rúzst a kollekcióból a megjelenés után negyed órával már meg is rendeltem, de sajnos még nem érkezett meg a csomag. 😭 Emiatt nem vettem ki a bejegyzésből sem. 
A Colourpop sokadik kollaborációja ez Kathleen Lights-al, aki az egyik kedvenc beauty vloggerem. A csomagolás egyszerűen mesés és alig várom, hogy kipróbálhassam a termékeket. Most volt egyébként restock a kollekcióból, így ha le akartok csapni valamelyik termékre, akkor érdemes sietni. 




Anastasia Beverly Hills Norvina paletta

Itt szintén csaltam egy picit, mert amikor a képet beletettem a piszkozatba, még tűnődtem, hogy vajon kell e nekem ez a paletta, de tegnap végül megrendeltem. Norvina, pontosabban igazi nevén Claudia Soare az ABH márka alapítójának lánya, egy igazi sminkes ikon és rengetegen vártak már arra, hogy mikor rukkol elő egy saját palettával. Ez nyár elején meg is történt és végre valahára augusztustól Európában is beszerezhető a csodás lila bársony paletta. 
A palettában hét fényes és hét matt árnyalat található, ezekből két különlegesen gyönyörű lila, egy fantasztikus pezsgő arany és a legszebb rose gold szín amit valaha láttam. Ha azt mondanám, hogy nyálcsorgatva várom a csomagot, akkor még visszafogottan fogalmaznék. 😀





SophX második kollaborációja a MUR-el annyira nem hozott lázba, egyedül a Cake nevet viselő rózsaszínes barna rúzs mozgatta meg a fantáziámat, aminek a csomagolása is gyönyörű. Ezt be szeretném majd szerezni mert jól kihasználható színnek tűnik.


Zara Deep Garden EDP 

Egy csodás késő nyári-kora őszi illat a fast fashion márkától. Nagyon szeretem a parfümjeiket, a Femme, Black és Fruity illatok örök kedvenceim és nagyon sajnálom, hogy a Dark Emerald illat már nem kapható. 
A Deep Garden egy körtés-tonka babos illatkreáció, ami tökéletes hétköznapi illat.



Tavaly ősszel debütált a mesés estélyi ruháiról elhíresült divatház új illata, ami egy mandulás-pisztáciás álom naranccsal, tonka babbal és körtével. Tökéletes őszi illat, amire már egy éve fenem a fogamat.



Ez a márka eddig ismeretlen volt számomra, de nagyon szimpatikusak a termékeik, a klasszikus gyertyák mellett illatviaszok és autóillatosítók is kaphatóak. Ez az illatcsalád egy férfiasabb vonalat képvisel, de nagyon szimpatikus lett a leírás alapján a Teakwood kompozíció, ami egy fás illat arany borostyánnal, fehér zsályával és tömjénnel. Az extra élményt pedig a gyertya típusa adja, ami kellemesen pattog égés közben a kandallótűz hangulatát imitálva.  


Ez volt tehát a nyár utolsó kívánságlistája, ami egy picit már hangolódás is az őszre. Remélem valóban szép hosszú, meleg őszünk lesz, azzal a csodás huszonöt fok körüli napos időjárással amit a legjobban szeretek szeptemberben, bár én azt sem bánnám, ha maradna még ez a nyári idő. 

Ti mit terveztek beszerezni mostanában? Van olyan az én listámról, aminek ti is örülnétek?

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)