Anastasia Beverly Hills - Norvina paletta Teszt/Vélemény


Az Anastasia Beverly Hills márkát nem hiszem, hogy bárkinek is be kell mutatnom. Néhány éve robbantak be a köztudatba, elsősorban a szemöldökformázó termékeikkel és folyékony rúzsaikkal. Én eddig csak a Dipbrow Pomade-et próbáltam tőlük, amit évek óta imádok és használok. Amikor kijött a Modern Renaissance palettájuk, a csapból is az folyt, de egészen a Soft Glam megjelenéséig fontolóra sem vettem, hogy szükségem van e egy Anastasia palettára. Aztán amikor nyár elején megláttam az első fotókat Norvina palettájáról, tudtam, hogy ezt bizony be kell szereznem. 
Ha kíváncsiak vagytok rá, megérte e megvásárolni, akkor olvassátok el a teljes bejegyzést. 




Norvina az Anastasia Beverly Hills alapítójának lánya. A márka rajongó biztosan ismerik őt, hiszen ő maga is kreál sminkeket. Nekem ő egy picit... hogy is fogalmazzak, nos nem egy természetes szépség, de a sminkelést nagyon érte és az ízlése is nagyon jó. Sokan vártak már arra, hogy mikor jelenik meg a saját palettája. A "művésznevét" viselő paletta tökéletes tükrözi Norvina megjelenését, személyiségét. Ez a lila szín szerintem fantasztikus. 

Egyébként azon a véleményen vagyok, hogy manapság a high street márkák is tudnak nagyon-nagyon jó minőségű palettákat készíteni. Ott van például a Maybelline Burgundy Bar. Aztán vanank olyan márkák, mint a Colourpop vagy a Zoeva, akiknél a csomagolás is szemet gyönyörködtető és a minőség is nagyon jó. 
A high end márkáknál sokszor a nagy nevet, a mutatós csomagolást kell igazából megfizetni. Pont ezért, ha csak nem mániákus gyűjtő, sminkrajongó valaki, akkor felesleges sokezer Forintot kiadni egy palettára. 

Mire Európában is megjelent a Norvina Beautybayen és Cult Beauty-n, már sok sok videót megnéztem róla, rengeteg swatchot láttam, így lényegében nem zsákmacsakát vettem, mert hiába a nagy név, ezek a márkák is mellé tudnak nyúlni néha. (Subculture paletta)

Én végül Beautybay-ről rendeltem meg, mivel korábban is innét rendeltem Anastasia terméket. 
A Norvina paletta ára 47,50 euro, tehát az ingyenes szállítási érték fölött van. 

Ha tehetitek, inkább Cult Beauty-ról rendeljetek, ott a rendelésetek nyomonkövethető és lényegesen gyorsabb, mint a BB, ezt a saját káromon tanultam meg, hiszen két hetet kellett várnom a palettára.


Szerencsére a paletta kárpótolt a várakozásért, mert élőben is pont olyan gyönyörű, mint a képeken. A bársonyborítás színe pont olyan mint a dobozé. Mivel könnyen koszolódik, ezért érdemes az eredeti dobozában tárolni. Maga a paletta vaskosabb mint a megszokottak.


A doboz hátoldalán találunk képet és a fontosabb infókat is itt tudjuk elolvasni.


A paletta mágnesesen záródik, a kinyitást egy kis szalagocska segíti.


Hét fényes, csillámos szín és hét matt kapott helyett benne. A korábbiaktól eltérően a felső sorban csak a fényes, duokróm árnyalatok, míg alulra csak a mattok kaptak helyet. 
Azért is tetszett meg ez a paletta, mert kaptak benne helyet nagyon szép natúr árnyalatok, alap színek, feltűnő árnyalatok és szerintem úgy lett összeválogatva a színvilága, hogy egész évben jól kihasználható lett.


A palettához természetesen tükör is tartozik.



Az első hat árnyalat. Az a Soul szín... ennél gyönyörűbb lilát még nem láttam.



A többi nyolc szín. A Rose Gold szín... ennél szebb rose goldot el sem tudnék képzelni. A Celestial árnyalat pedig maga az álom.


Dreamer: Metálos pezsgőszín
Base: Matt törtfehér 
Summer: Metálos "foiled" bronz
Soul: Matt lila


Wild Child: Duokróm pink
Incense: Matt terrakotta
Rose Gold: Metálos rose gold 
Love: Matt hideg tónusú rózsaszín


Egy közeli a Wild Childról, mert nagyon nehéz olyan fotót készíteni róla, amin teljes szépségében látszik.


Celestial: Duokróm lila 
Volatile: Matt taupeba hajló szürkésbarna
Dazzling: Duokróm lilás bronz
Eccentric: Matt barnásnarancs


Drama: Duokróm bronzos padlizsánszín 
Passion: Matt mély bordós barna


A palettához tartozik egy duplavégű ecset is, ami nagyon jó minőségű és tényleg használható.


A satírozó vége.


A sima szemhéjpúder ecset vége.


A színminták alap nélkül, egyetlen húzással készültek. 

Dreamer, Summer, Wild Child, Rose Gold


A Summer árnyalat minimálisan potyog, egyébként álom velük dolgozni, mert brutálisan pigmentáltak és nagyon szépen egymásba lehet őket satírozni. 
A Wild Child egy picit csalódás volt, mert felkenve nem olyan szép mint a panben. A másik három szín viszont... egyszerűen fantasztikusak. Ha hétköznap sminkelek, akkor általában ezeket szoktam használni.


A legkülönlegesebb szín a Rose Gold ebből a négyesből.


Celestial, Dazzling, Drama


Mesés, brutálisan pigmentált színek. A Drama árnyalat potyog egy picit. Mindegyiket gyönyöráen lehet satírozni. A Celestial szín az egyik legszebb, legvibrálóbb lila amit valaha láttam. A Dazzling pedig egyszerűen tökéletes.


Ha már itt tartunk a Drama szín is egy nagyon különleges. Vannak benne kékes-lilás glitterek, amik felkenve is meg-megcsillanak. Megéri dolgozni vele egy picit.


Base, Soul, Incense, Love

Ezek a mattok... nem csak mesésen pigmentálnak, de nem porolnak, nem foltosak és nagyon szépen lehet őket satírozni. Nagyon tetszik, hogy minden fényes, duokrómnak van egy matt "párja" a a palettában, amivel gyönyörűen együtt tud működni.


A Base árnyalat az, ami a neve. Egy nagyon szép alapszín, amit highlightnak is lehet használni. 
Az Incense mesés, a legszebb terrakotta, amit valaha láttam. 
A Soul árnyalat... arra nincsenek szavak. Annyira különleges, annyira merész ez a szín. Egyszerűen szerelmes vagyok belé.


A Love színt még pirosítónak is el tudnám képzelni.


Volatile, Eccentric, Passion 

Ezek is fantasztikusan pigmentáltak. A Volatile porol egy kicsit, a többi nem. 
A Volatile árnyalat tökéletes crease szín, nagyon szépen lehet vele satírozni.


Az Eccentric a tökéletes őszi szín. Annyira szép, meleg és különleges ez a szín.


A Passion pedig a tökéletes füstösítő árnyalat. Minek egy sima fekete vagy uncsi barna, amikor ilyen gyönyörű lilás, megfoghatatlan színeket is lehet kreálni. Ez a hármas, a Dazzling színnel, maga az ősz.


Nagyon örülök, hogy megvettem ezt a palettát, mert ezért a pénzért valóban kiemelkedő minőséget kaptam és olyan színeket, amik nem mindennapiak. Ráadásul a Norvina egy olyan paletta, ami szerintem hétköznapokon, alkalmakra, buliba, bármikor használható, egész évben. Tudunk vele finom natúr, pasztelles tavaszi sminket kreálni, nyári bronzos sminkeket, vannak benne csodás őszi árnyalatok és ha karácsonyra kellene sminket készítenem, akkor is ezt venném elő szerintem.

A csomagolás is meseszép, odavagyok ezért a lila bársonyért. Az új Sultry paletta csomagolása ha lehet még szebb, de sajnos a paletta rém uncsira sikerült szerintem. Mindenesetre azt hiszem a Soft Glamet is be fogom szerezni ezek után. 






Összegzés: Tény, hogy nem egy olcsó darab, de nagyon jól kihasználható, kiemelkedő minőségű darab. Meg hát, gyönyörűséges. 😊 Ha  szeretitek a különleges színeket, akkor érdemes lecsapni rá, szerintem nem fogtok benne csalódni. Kezdő sminkelőknek nem ajánlanám, mert nagyon pigmentált és satírozáshoz kell azért egy kis gyakorlás. De azt mondom, ha több pénzt akartok kiadni egy palettára, akkor ő legyen az.  

Értékelés: 5/5

Nagyon-nagyon szeretem ezt a palettát, ha sminkelek akkor általában ezt veszem elő, vagy valamelyik Colourpop palettámat. Nem okozott csalódást, sőt voltak olyan színek, amik élőben még szebbek voltak, mint fotókon. 

Mi a véleményetek a Norvina palettáról? Szoktatok vásárolni high end palettákat vagy van olyan, amit szeretnétek beszerezni?

Megjegyzések

  1. alapjáraton szeretem a lilás burgundys narancsos színeket, kb 1 éve kattantam rájuk, és rájöttem, hogy nekem jól áll. :DD utólag látom, miért voltam olyan fura, a hideg színes sminkekben... mindig tanul az ember. :D de a Norvina paletta nekem valamiért nem jön át... mikor bejött, akkor persze egyből akartam én is, de aztán mégse.. a MR, és a Soft Glam nekem szerelem, a többit nem érzem úgy, hogy kihasználnám, ennyi pénzért meg akkor kár megvennem, szerintem. amúgy paletta-stop van nálam, idén nem tervezek többet venni, amim van, azt is alig használtam még (főleg a meleg miatt, mattító primer-spray-púder ide vagy oda, 20 perc és olvad le rólam minden... :D). de amúgy tényleg szép paletta, jók a színek, jó képeken elnézegetni, és szép lenne az asztalomon is. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sokáig csak szürkével és feketével voltam hajlandó sminkelni. :D Aztán volt egy színes korszakom, utána pedig csak natúr színeket használtam 1-2 évig. Mostanában kezdtem megint felfedezni a színeket. :D

      Törlés
  2. Álomszép ez a paletta. Viszont én soha nem tudnék kiadni érte ennyi pénzt, tudom skót vagyok :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem vagy az! Általában én sem szoktam kiadni ennyit sminktermékért, szemhéjpúderért főleg nem, de tudtam, hogy ezt tényleg ki fogom használni. Az már más kérdés, hogy ezután a Soft Glamet is meg akarok venni. Talán majd a Jézuska a meglep vele. :D

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)