Autumn Haul - H&M, Colourpop, Anastasia Beverly Hills, MAC, Notino, stb...


Ebben a bejegyzésben az elmúlt, kicsivel több mint egy hónap szerzeményeit szeretném Nektek megmutatni. Vásároltam néhány ruhadarabot is őszre, illetve néhány kívánságlistás kozmetikumot is sikerült beszereznem, valamint egy őszi parfümöt is. 
Ha kíváncsiak vagytok az új szerzeményekre, olvassátok el a teljes bejegyzést. 


H&M 

Az elmúlt egy évben szinte csak a H&M-ben vásároltam ruhát. A többi üzletben valahogy nem találtam semmit, ami igazán tetszett volna. A nyárvégi leárazásokat kihasználva szereztem be pár holmit. Érdemes egyébként a leárazások utolsó hullámakor is szétnézni, mivel ilyenkor sok őszi-téli holmit is kipakolnak még az előző szezonból és igazi kincsekre lehet bukkanni. 
Így találtam rá három olyan pulcsira is, amiket még télen kinéztem magamnak, de az eredeti áruk kb. 10 000 Forint volt, így végül egyiket sem vettem meg. Most darabonként 4000 Forintra voltak leárazva és amikor az üzletben jártam, épp egy olyan akció tartott, aminek keretein belül három leárazott termék közül a harmadik, legolcsóbb ingyen van. Szóval a három pulcsit összesen 8000 Forintért hoztam el, ami szerintem nagyon klassz ár volt értünk, különösen, hogy nagyon jó minőségű darabokról van szó. Mindegyik az a laza, oversize, nagyon puha és nagyon meleg fazon, amit én imádok ősszel és télen is. 


Ez a fekete-fehér, asszimetrikus szabású pulcsi nagy kedvencem lett. Nagyon szeretem az olyan pulcsikat,amiknek a hátulja picit hosszabb. Ezt a darabot már fel is avattam és nagyon kényelmes, meleg, igazi őszi-téli darab.


Ezzel a szürke pulcsival vicces a történetünk, ugyanis tavaly majdnem megvettem, de végül lebeszéltem magam róla, mert sokalltam az árát. Ez inkább téli-karácsonyi darab. Nagyon tetszenek rajta a köves-strasszos díszítések.



Örülök, hogy sikerült rábukkannom a leárazott ruhák között, szerintem télen rengeteget fogom majd viselni.


Egyszerűen odavagyok ezért a piszkos púderrózsaszín árnyalatért. Van már hasonló színű kardigánom és mindenképpen szerettem volna még egy hasonló darabot, mert télen is szeretek színeket viselni. Szerintem nagyon jól fog kinézni egy fekete farmerral, combcsizmával és egy baker boy sapkával. 😊


A H&M GP&J Baker kollekciót nagyon vártam már. Ebben a bejegyzésben is említettem. Végül ez a nadrág jött velem haza. Nagyon kényelmes és teljesen odavagyok ezért a mintáért. Lazábban és elegánsabban is lehet viselni, így jól kihasználható.


Szerintem gyönyörű ez a részletgazdag minta. Csekkoljátok le, mert kapható belőle több ruha, blúz és overál is.


Szeretem az ilyen egyszerű, de mégis valami kis csavarral feldobott holmikat. Ez a sima fehér póló a csipkés ujjal szerintem nagyon mutatós. Vannak még hasonló leárazott darabok. Itt és itt találtok egyet.


Laza és mégis csajos darab. Tökéletes hétköznapokra.


Még tavasszal a Glamour-Napokon vásároltam meg ennek a cipellőnek a fekete verzióját és nagy-nagy kedvencem lett, így a leárazások utolsó hullámában lecsaptam a púderszínű változatra is. Most is kaphatóak hasonló fazonú cipők náluk és úgy tudom, hogy a Zarában is kapható ez a fazon.


Szintén a "2 áráért 3" akciót kihasználva szereztem be ezeket a párnahuzatokat. Nem csak dekorációs elemnek tökéletesek, de például a fotózáshoz is tudom őket használni háttérnek. 😊


Szeptember elején meglátogattam a barátnőmet Budapesten. Egy szuper napot töltöttünk együtt, aminek lezárásaként bementünk egy MAC üzletbe. Eredetileg két mini rúzst szerettem volna elhozni, de sajnos az egyik kinézett árnyalatból nem volt raktáron, így végül a Ruby Woo mellett döntöttem, ami már régóta kívánságlistás volt.


Ez az első Retro Matte finishű rúzsom. Egyelőre még csak ismerkedünk, de hamarosan lesz majd róla külön bejegyzés is.


Kathleen Lights az egyik kedvenc beauty vloggerem és imádom a kollaborációit a Colourpoppal. Amikor megláttam, hogy csillagjegyes kollekciót dobnak piacra a márkával, nagyon izgatott lettem. Szó szerint a megjelenés percében lecsaptam a a Zodiac palettára és a Scorpio Moon rúzsra. 
Maga a rendelés elég keserű szájízt hagyott maga után, ugyanis a csomagom három nap alatt Budapestre ért és habár bőven vámérték alatt volt, mégis kiválasztották vámeljárásra. Na most, ez a herce-hurca több mint három hétig tartott, aminek végén persze nem kellett fizetnem. 😠
Mostanában több embertől is hasonló tapasztalatokat hallottam és az az igazság, hogy ez a tortúra eléggé elveszi a kedvemet a Colourpop vásárlástól. Korábban általában tíz munkanap alatt ideértek a csomagjaik, most pedig egy hónapot kellett várnom a rendeléstől számítva, ami szerintem borzalmas.


A paletta egyébként csodaszép, hamarosan érkezik róla teszt is.


Itt pedig a Scorpio Moon rúzst láthatjátok, amit Kathleen úgy jellemzett, mint a Lumiere 2 (korábbi közös kollaborációja a márkával egy csodaszép ultra matte folyékony rúzs) Lux Lipstick változata.


Az első Anastasia paletta nem hozott különösebben lázba, a Subculture pedig nem szerepelt túl jól a médiában. A Soft Glamnél már erősen megremegtek a térdeim és végül Norvina palettája volt az, ami végleg levett a lábamról. Tudom, hogy nem egy olcsó darab, így sokat filóztam rajta, hogy egyáltalán legyen e róla szó a blogon, írjak e róla tesztet, de többen kérdeztétek privátban, miután Instára kiraktam róla képeket, így természetesen lesz róla külön bejegyzés.


Addig is, egy kis ízelítő. 😊


Eredetileg Elie Saab Girl of now illatát szerettem volna megvenni őszre, de amikor megláttam ezt a rúzsos üvegű Cacharel parfümöt, elcsábultam rá. A Yes I am üvege évek óta a legkreatívabb parfümösüveg, amihez szerencsém volt és persze az illat sem elhanyagolható. Erről is érkezik majd részletes bejegyzés. 

Ezek voltak tehát az elmúlt hetek zsákmányai. Remélem, hogy érdekesnek és szórakoztatónak találtátok ezt a bejegyzést.

Miről szeretnétek elsőként tesztet-részletes bejegyzést olvasni? Ti mit vásároltatok mostanában? 😊

Megjegyzések