My Autumn Wishlist 2018 - Őszi Kívánságlista 2018


 Ezt a bejegyzést, eredetileg kedden terveztem közzétenni, de az élet persze közbeszólt és nem volt időm befejezni, de talán most még aktuálisabb is, hiszen a Glamour-Napok közepén tartunk, én is ma tervezek vásárolgatni egy kicsit. Tehát ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem, hogy mik az azok a ruhadarabok, kiegészítők és kozmetikumok, amiket idén ősszel be szeretnék szerezni. Remélem, hogy érdekesnek találjátok majd ezt a kis listát, esetleg ötletet is tudtok belőle meríteni.
Ha kíváncsiak vagytok, rá, nézzétek meg a teljes bejegyzést. 

Ruhák&Kiegészítők



Ruhák tekintetében ismét csak a H&M kínálatában néztem körül. Régebben jobb szerettem a Zara és Tally Weijl üzleteket, de míg utóbbit már kinőttem, a másikban hónapok óta nem találok semmit, ami igazán tetszene. 

  • Átmeneti kabát - Mindenképpen egy olyan darabot szeretnék, amit picit sportosabban és nőiesebben is lehet viselni. Ez a szürke darab jelenleg a kedvencem.  
  • Egy klasszikus fekete farmert is szeretnék, szerintem ebből sosem lehet elég az ember szekrényében és hétköznapokon általában ilyet viselek. 
  •  Kinéztem magamnak néhány szoknyát is, egyelőre ez a kockás kis darab vezet.


  •  Néhány basic felsőt is szeretnék. Néhány semlegesen színt és egy fekete hosszú ujjút. SZintén olyasmi, amit általában hétköznapokon viselek.


  • Ősszel és télen is szívesen viselek szoknyákat és ruhákat, ehhez viszont kell néhány vastagabb harisnya. Nagyon tetszik, hogy ebben a szezonban ismét divatba jöttek a színesebb darabok, így ilyenből szeretnék egy-két darabot. 
  • Semmi sem jobb, mint egy hosszú, hűvös őszi estén pizsiben, egy puha takaróba burkolózva olvasni vagy filmezni, egy finom teával. Ez a pöttyös pizsama nagyon cuki szerintem és kényelmesnek is tűnik. 



  • Szeretnék egy hétvégi táskát, mivel mostanában többször is utazunk 1-2 napra valahová és ilyenkor nem szeretek bőröndöt vinni magammal. Szerencsére eljutottam arra a szintre, hogy nem pakolok már feleslegesen sok ruhát magammal, ha rövid időre utazom és a kozmetikumok-sminktermékek terén is csak a tényleg szükséges darabokat viszem magammal.
  • Ez a cuki kis leopárdmintás táska szerintem bármilyen szettet fel tud dobni és én egyébként is kedvelem a leopárdmintát, bár inkább csak kisebb mennyiségben, kiegészítőkön.  


  • Cipő téren csak egy barna bokacsizmát szeretnék, mert ameddig a maihoz hasonló idő van, én elvagyok a sliponokkal és loaferekkel, tavasszal pedig beszereztem egy hiper-szuper fekete bokacsizmát, így tényleg csak egy ilyen darabra lenne szükségem. 

Kozmetikumok


  • Garnier micellás víz- A jól bevált nagy kedvenc. Van ugyan 3/4 üvegnyi itthon és egy kicsi utazóméretnyi flakon, ami 3/4-ig van, de mindig kuponnal szoktam venni. Így most a tavaszi kuponos akcióig el leszek látva. 
  • Mixa arclemosó - Tavazs óta nagy kedvencem, a másodikat használom el belőle éppen, így mindenképpen újra szeretném venni. 
  • Dove kézkrém - A hideg időre szeretnék egy gazdagabb kézkrémet. Mivel lesz rá kupon, így ezt néztem ki. 
  • Garnier Mineral golyós dezodor - Ez za illat a kedvencem, néhányat elfogyasztottam már belőle, így kuponnal biztosan veszek belőle utánpótlást. 
  • Garnier Fructis hajpakolás - Ezt már régóta szeretném kipróbálni, de az eredeti ára kicsit borsos, így mindenképp kuponnal szeretném beszerezni. 



  • Bourjois CC Cream - A márka eddig nem vonzott különösebb, de a erről a CC krémről sok jót hallottam, és szeretnék valami könnyedebb fedésű terméket őszre és télre. 
  • Púder - A képen látható Bourjois púder is esély darab, de még nem döntöttem el, hogy milyen veszek. Azt gondolom, hogy a fixáló púderek között nem sok különbség van, így ezen lehet spórolni. Én legalábbis nem vennék púderből kifejezetten drága, high end darabot. 
  • Sminkfixáló - A Revolution Pro termékek nagyon szimpatikusak, ezek közül is Supreme Hold sminkfixáló keltette fel leginkább az érdeklődésemet.  
  • Korrektor - Szintén egy Makeup Revolutin termék, de ezt már használtam korábban és mivel nagyon bevált, újra fogom venni. Itt olvashattok róla tesztet. 
  • Szemceruza - Sima, fekete szemceruza, ami tartós és intenzív fekete színe van. Ennyi az elvárásom. Szintén olyan termék, amiből nem akarok drágát venni. 
  • Szemhéjtus - A L'Oréal Tattoo darabját néztem ki. Kuponnal szeretném majd megvenni. 
  • Maybelline Brow Precise - Nagyon szeretem ezt a szemöldökceruzát. Sietős reggeleken, ha nincs kedvem a Dipbrow Pomadel pepecselni, ezt szoktam elővenni.  Általában mindig kuponnal veszem, vagy valamilyen más akcióban. A Catrice Slim Matic-et is nagyon szeretem, de az kb. 5-6 alkalomra elegendő csak, míg a Maybelline kétszer ennyi ideig kitart. 
  • Maybelline Matte Ink - Az első próbálkozásom a termékkel nem volt túl kellemes emlék, de szeretnék neki még egy esélyt adni, mert annyi szépek a sötét színei.
  • Chanel Rouge Coco - A Mademoiselle ányalatra vágyom már több mint egy éve. Nem egy olcsó darab, de annyira tetszik ez a szín, hogy mindenképpen be szeretném szerezni. Úgy döntöttem, hogy ha november közepéig siker tartanom a heti 3-4 edzéses tervemet, akkor meglepem magam vele. 😏


Colourpop Good Sport paletta

Nagyo-nagyon tetszik ez a paletta és remélem, hogy a közeljövőben lesz valamilyen akció a webshopjukban, mert akkor le fogok rá csapni. A Disney palettájuk engem nem nagyon rázott meg, cuki meg minden, de semmi extra. Ebben viszont vár pár izgalmas szín. 


A Makeup Revoluiton palettái mostanában nem igazán mozgattak meg, de a Chocolate Nudes színeinek még én sem tudok ellenállni. Gyönyörű paletta, tökéletes lenne őszre és télre. 



Erre az illatra már azóta fenem a fogamat, mióta megjelent, de mivel nem egy olcsó darab, sokáig lebeszéltem magam róla. De mivel továbbra is odavagyok érte, szerintem ő lesz a késő őszi-téli illatom. 

Ez volt tehát az én őszi kívánságlistám. Most megyek is, összekapom magam és irány vásárolni. Remélem tetszett nektek ez a bejegyzés. 😊

Ti mit szeretnétek venni idén ősszel? Voltatok vagy mentek Glamour-napozni? Ha igen, mit vettetek?

Megjegyzések

  1. Kedves Anna!
    Őszintén bevallva, én már szeptember óta várom ezt a bejegyzésedet! :) Nagyon hasonló az ízlésünk, sokat segítenek az inspirációid, rendszeresen szuper dolgokat szedsz össze. Csak így tovább! Alig várom a téli listád! :)
    Szeretettel: Dia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Dia! Köszönöm, nagyon sokat jelent, hogy ezt gondolod és köszönöm, hogy időt szakítottál arra, hogy írj nekem. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)