L'Oréal Paris "Unlimited" Szempillaspirál Teszt/Vélemény


A L'Oréal Paris néhány hónapja egy nagyon izgalmas új szempillaspirált dobott piacra, ami szerencsére nálunk is viszonylag gyorsan  elérhető lett a drogériákban, bár szerintem sokkal jobban megéri a Notino-ról megrendelni, mivel ott lényegesen olcsóbb. (Még tart a Black Friday akció, amivel még extra kedvezményt is kaphattok rá.) 
A Paradise Extatic spirálok nem lettek a kedvenceim, így picit szkeptikusan álltam az újdonság teszteléséhez. Az Unlimited szempillaspirál formabontó külsejével precíz felvitelt, dús, hosszú, szétválasztott pillákat és huszonnégy órás tartósságot ígér. Jól hangzik ugye? Ha kíváncsiak vagytok rá, élesben mennyire váltotta be az ígéreteit, olvassátok el a teljes bejegyzést. 


Az Unlimited egyetlen más itthon kapható drogériás szempillaspirálhoz sem hasonlít. Maga a tubus is formabontó, de az igazi innováció a hajlítható kefében rejlik, ami a precíz, alapos és könnyű felvitelt hivatott elősegíteni. 
A tubus nekem nagyon tetszik ezzel az elegáns, minimalista designnal. 


Az ára 3500-4000 Forint között mozog, ami drogériás viszonylatban kicsit drágább. 


A keféje apró tüskés szilikonkefe, ami a hegye felé vékonyodik. Ez jó hír, a rövid szempillájú sorstársaimnak, viszont tapasztalataim szerint ennek a típusnak megvan az a kellemetlen "mellékhatása", hogy túl sok festéket vesz fel. Az Unlimited esetében szerencsére ez nem igaz, viszont, mivel a festék még egyelőre nagyon híg, így érdemes finoman lehúzni a tubus szélén.


A kefe kialakítása nagyon jó, tényleg szépen lehet vele festeni, minden kis szempillát elér és az alsó pillasorban is szépen lehet vele dolgozni. 






A hajlítható kefe valóban praktikus. Én úgy érzem, hogy valóban egyszerűbb vele sminkelni, és nagyon beválhat azoknak, akiknek pici, egyenesen növő szempillái vannak. A festék egyébként nagyon szép, mély fekete és már egy rétegben nagyon szép, látványos eredményt lehet vele elérni, viszont két rétegnél többet nem szoktam felkenni belőle, mert akkor brutálisan összetapasztja a szempilláimat.


Pillák csupaszon és két réteg Unlimited spirál után. 

Nagyon szépen hosszabbít, megemel, de a dúsítás terén elmaradt a wawawooom hatás. A tartóssága tényleg kiemelkedő, a nap végére sem kezd el potyogni és nem kenődik el. A lemosásához nekem a micellás víz vált be legjobban, az olajos lemosóval furcsa mód nehezebb leszedni. 

Végeredményben, egy nagyon jó szempillaspirál. A hatásától ugyan nem dobtam egy hátast, de a használata nagyon egyszerű és könnyen lehet vele sminkelni. Rövid szempillájú lányoknak nagyon tudom ajánlani, mert tényleg minden pici kis pillát el lehet érni vele.


Összegzés: Szerintem megéri az árát, mivel valóban innovatív, tényleg nagyon könnyű vele sminkelni és szép, látványos pillákat produkál, valamint nagyon tartós is. De azt nem mondanám, hogy ez a legjobb drogériás szempillaspirál, de még csak nem is a legjobb L'Oréal spirál, amit valaha próbáltam. Azoknak ajánlanám, akiknek nem állnak kézre a megszokott spirálok, vagy épp hozzám hasonlóan pici pillákkal bajlódnak, amiket nehéz elérni a hagyományos kefékkel. De ha csak egy klassz, nagyon fekete spirált szeretnétek, ami egész nap kitart, akkor sem fog szerintem csalódást okozni az Unlimited. 

Értékelés: 5/4 

A kefe miatt tényleg nagyon egyszerű használni és egész nap kitart, de idén próbáltam ennél sokkal jobb spirálok is, ezrét nem jár a maximális pontszám. Egyébként jó kis spirál, ha valaki szemezgetett vele, akkor hajrá, érdemes tenni vele egy próbát. Ha valakinek alapból szép pillái vannak, akkor szerintem nagyon drámai hatást lehet vele elérni. 

Mit szóltok ehhez a formabontó szempillaspirálhoz? Kipróbáltátok már, vagy tervezitek? 😊

Megjegyzések

  1. Szia!Köszönöm a leírást,holnap veszek is egyet,igaz nem a netről rendelem,hanem a DMbe veszem,de szerintem nem drágább ha postaköltséget számolok ugyan ott van.Szép napot,majd irok milyen.

    VálaszTörlés
  2. Így 2év elteltével de jelzem nagyon jó volt a spirál.szép hosszú pillákat varázsolt 😊

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)