Nagy Őszi Drogériás Haul


Ebben a bejegyzésben az elmúlt hónapok drogériás szerzeményeit mutatom meg nektek, amiket a Glamour és Joy Napok alkalmával szereztem be, illetve volt egy nagyobb Notino rendelésem is.Néhány termékről már olvashattatok külön tesztet is, ezeket majd linkelni fogom a bejegyzésben. 
Ha kíváncsiak vagytok rá, miket vásároltam az idei ősz során, nézzétek meg a teljes bejegyzést. 



Notinoról elsősorban néhány jól bevált terméket rendeltem meg ismét, de került néhány újdonság is a kosaramba.


Szinte minden alkalommal rendelek maszkokat is, ezúttal a jól bevált Missha fátyolmaszk mellé egy Ziaja zöldagyagos maszkot választottam, amit már ki is próbáltam. Nagyon kellemes, friss illata van és a bőröm extra puha lett a használata után. Ja és a legjobb, csak 290 Forintba kerül. 
A kedvenc Mixa arclemosómról már meséltem nektek, ez a harmadik alkalom, hogy újravettem, ebből is látszik, hogy mennyire bevált. Nálam ritkán fordul elő, hogy egy bőrápolási termék minden évszakban jól működik a bőrömmel, de ez az arclemosó kivételesen ilyen.


A rendelés mellé kaptam három pici parfüm mintát. Az egyik a YSL Black Opium, amiért évek óta rajongok és volt már belőle mini kiszerelésem. A Lancome "La vie est belle" egy nagyon kellemes felfedezés volt. Igazán nőies, elegáns illat. Nagyon megtetszett és elképzelhetőnek tartom, hogy be fogok szerezni egy üveggel. A Tiffany&Co nekem nem igazán tetszik, eléggé semmitmondó illat.  
Újravettem a Revolution Conceal&Define korrektorát is. Az előző tubus most fogyott el. Itt írtam róla részletes tesztet. Továbbra is azt gondolom, hogy ez az egyik legjobb drogériás korrektor, fedés tekintetében szerintem minden mást maga mögé utasít. Az én árnyalatom a C3 ami az egyik legvilágosabb szín és rózsaszínes tónusú bőrre készült.


A kedvenc Dove testápolómról már írtam nektek ebben a bejegyzésben. Már a második flakont használom el és továbbra is nagyon szereti a bőröm, ebben a hidegben is. 
Habár ritkán szárad ki a kezem, a hidegben szeretek egy gazdagabb kézkrémet használni. Az Argan Oil kézkrémet tavaly fedeztem fel és nagyon megszerettem. Az illata kellemes, "zöld illat" ami egyáltalán nem tolakodó. Gyorsan beszívódik és nagyon jól ápolja a bőrt és a körmöket is. 


Régóta tetszett a Makeup Revolution I heart Chocolate Chocolate Nudes palettája. Tele van gyönyörű nude, bronzos és barnás árnyalatokkal és úgy gondoltam teszek vele egy próbát, mivel a Salted Caramel palettájukat nagyon megszerettem pár éve. Egyébként tizennégy féle paletta kapható ebből a vonalból, így szerintem mindenki találhat kedvére való színösszeállítást és az ára is nagyon baráti, mivel 4000 Forintba kerül. Szerintem karácsonyi ajándéknak is tökéletes lehet.


Már el is kezdtem tesztelni és hamarosan érkezik róla egy részletes bejegyzés is. Ugye milyen csodásak ezek a színek?


A kosaramban landolt a két kedvenc őszi Yankee Candle illatviaszom is, valamint az idei újdonság az Autumn Pearl, ami szintén belopta magát a szívembe. Olyan az illata, mint egy nagyon drága, különleges parfümnek.


Joy Napok alkalmával szereztem be a Glade Nutcracker kollekcióból a Nut Delight illatot, mivel légfrissítőben nagyon bejött ez az illat. (A lila lett a kedvencem, de abból sajnos nem volt már gyertya.)


Nagyon fincsi, édes, mogyorós illat. Tökéletes a téli estékre. Egy kisebb szobát be lehet vele illatosítani és ha minden nap egy órát égetjük, akkor kb. 1,5 hét alatt fogy el.


Glamour napokon, főleg háztartási dolgokat vásároltam, illetve a jól bevált deót és Garnier micellás vizet vettem újra. Szükségem volt egy púderra és egy szemhéjtusra is. A púder végül a Lovely ásványi púdere lett, aminek megtetszett a csomagolása. 
A L'Oréal kupont a Tattoo Signature tusra használtam fel, amiről hamarosan érkezik majd teszt is. A Maybelline Brow Precise nagy kedvencem, ha valamilyen akció vagy kupon van Maybelline termékekre, akkor mindig veszek belőle. Nem fogy olyan gyorsan, mint a Catrice hasonló terméke, de ha mindennap használom, ezt is kivégzem körülbelül két hét alatt. 


Abszolút impulzusvásárlás volt a Bourjois 123 Perfect CC Cream. Még sosem használtam CC krémet, mert mire itthon is kaphatóak lettek, én már a BB krémektől is megcsömörlöttem. Erről a CC-ről Fleur de Force videóiban hallottam először, aki nagyon ajánlotta, így amikor megláttam, a kosaramban landolt. Szeretnétek róla tesztet? 
A Maybelline Superstay Matte Ink nagyon nagy hypeot kapott, de nekem az első próbálkozásom nem volt pozitív élmény a termékkel. Az újonnan kapható színek közül az "Originator" nevezetűre esett a választásom. (Külföldön szerintem ennek a színnek Instigatior a neve, de javítsatok ki ha tévedek." Egy nagyon sötét lila árnyalat. Ilyen színem még nem volt. Érkezik majd egy bejegyzés róla, de annyit elárulok, hogy továbbra sem ezek a kedvenc folyékony rúzsaim.


Joy napokon szintén főleg csak háztartási termékeket szereztem be, de néhány kozmetikum is a kosaramban landolt. A Batiste szárazsamponra ugyan nem volt kupon, de mivel épp akciós volt, így vettem belőle egyet. Nem is értem miért próbálkozom időről-időre más száraz samponokkal, amikor a Batistenél jobbat még nem sikerült találnom. 
A Garnier Hair Food hajmaszkokból rögtön kettőt is vettem, a banánosat és a papayásat. Mindkettő száraz, sérült hajra ajánlott. Ezekről is érkezik majd teszt. 
A Dove bőrradírt is újra vettem, mivel nagy kedvencem lett. 
A Maybelline Master Chrome Rose Gold árnyalatára már kb. egy éve fájt a fogam, de mindig csak az üres helyét találtam. Most végre sikerült lecsapni rá. A L'Oréal Unlimited szempillaspirál egy impulzusvásárlás volt, amit egyáltalán nem bántam meg. Itt írtam róla részletes tesztet. 

Ezek voltak tehát az idei ősz drogériás szerzeményei. A ruhás, karácsonyi díszes és Black Friday szerzeményekről, majd egy külön poszt fog érkezni. 

Ti mit vásároltatok mostanában? Mi az amiről szívesen olvasnátok a fentiek közül egy részletes tesztet-bejegyzést?

Megjegyzések

  1. Szia! Nagyon szuper termékek, párhoz én is kedvet kaptam. Semmi érdemlegeset nem vásároltam. Egy hátizsákot kértem a szüleimtől karácsonyra, illetve egy pizsit Mikulásra ami jó meleg :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)