Ziaja Marine Algae Szemkörnyékápoló Teszt/Vélemény


Ti használtok szemkörnyékápolót? Ha igen, akkor hány évesen illesztettétek be a bőrápolási rutinotokba? Az az igazság, hogy én eddig csak rapszodikusan használtam ilyen terméket, huzamosabb ideig és rendszeresen nem. Nincsenek szem alatti karikáim és szerencsére még ráncaim sem, ám így a harmincat elhagyva mégis úgy gondoltam, hogy ideje odafigyelnem az arcom ezen részének ápolására. A Ziaja termékeit már régóta ismerem és szeretem, így a választásom a Marine Algae nevű szemkörnyékápolójukra esett. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mennyire vált be és mit tapasztaltam a hosszútávú használata mellett, akkor olvassátok el a teljes bejegyzést. 



A Marine Algae szemkörnyékápoló egy kék kartondobozban érkezik. A fehér tubuson egyszerű kék feliratok láthatóak, hűen a márka letisztult stílusához. 
A kis tubus rendkívül helytakarékos, így egy kisebb neszesszerbe is befér, ha utazunk valahová. 
Kifejezetten harminc év fölöttieknek ajánlják és száraz, normál bőrtípusra fejlesztették ki. Ígérete szerint segít megelőzni a ráncokat és erősíti az arcbőrt. 


15 ml szemkörnyékápolót kapunk 1090 Forintért, ami szerintem szenzációs ár. Habár ez a mennyiség elsőre kevésnek tűnik, de nekem hónapokig elegendő volt ez a kis tubus, pedig tényleg szigorúan minden este használtam. A precíz, csőrös adagolóval két kis pöttyöt nyomok a szemeim alá, majd finoman beütögetem a krémet a szemkörnyékemre. Az állaga kellemes, szinte géles és frissítő. Különösebb illata nincs és gyorsan beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet a bőrön. 

Az első egy-két hétben nem láttam különösebb változást, de körülbelül egy hónap után azt vettem észre, hogy sokkal teltebb, feszesebb a bőröm a szem alatti területen és tapintásra is rugalmasabb lett. Az alapozó és szebben terül ezen a részen. 

Ha valaki elsősorban megelőző jelleggel keres terméket, akkor szerintem érdemes egy próbát tenni vele. A sötét karikákkal nem tudom, hogy tudna e valamit kezdeni, gyanítom hogy nem, hiszen nem is erre a problémára készült termék. 

Én nagyon megszerettem és szerintem újra fogom vásárolni, mert az ára is kedvező és valóban érezhetően pozitív hatással volt a bőrömre. 


Összegzés: Nekem bevált ez a termék és ár-érték arányban is szuper. Ha valaki nem durva ráncokra vagy szem alatti karikákra keres megoldást, hanem csak szeretne megelőző jelleggel tenni a szemkörnyéke ápolásáért, akkor kezdő terméknek szerintem ideális választás.

Értékelés: 5/5

Nem tudnék negatívumot kiemelni, nekem bevált és rendszeresen használom, ha pedig elfogy akkor biztosan újra fogom majd venni, sőt a Marine Algae termékcsalád többi terméke is felkeltette az érdeklődésemet, különösen a micellás víz és az arcmaszk.

Végezetül meg kell osztanom veletek egy szuper hírt. A Notino webshopban idén is lesz nyári Black Friday akció, ami holnaptól, azaz nyolcadikától, egészen jövő vasárnapig, azaz 14-ig él. Ez azt jelenti, hogy ötven márka termékeiből kaphattok 20% kedvezményt a "nyár" kóddal. 
Többek között Jean Paul Gaultier, Calvin Klein, Dove, Babyliss, Remington, Maybelline, NYX és L'Oréal Paris termékekre is érvényes lesz az akció. Szerintem nagyon megéri kihasználni. 

Kedvelitek a Ziaja Termékeit? Milyen szemkörnyékápolót használtok? 

Megjegyzések