Dove Kedvencek: Tusfürdők


Már rég szerettem volna folytatni ezt a rovatot a blogon, amiben egyes márkáktól mutatom meg a kedvenc termékeimet. Mivel az első ilyen bejegyzés is Dove termékekről íródott gondoltam ezekkel is fogom folytatni. A sorozat első részét itt olvashatjátok.
Ezúttal pedig a három kedvenc tusfürdőmről szeretnék írni nektek pár mondatot. Tavasz óta felváltva használom őket, kettőt már többször is újravettem, az egyik a legkedvesebb fürdőtermékem lett a nyár folyamán. Ha kíváncsiak vagytok rájuk, akkor olvassátok el a teljes bejegyzést. 
 


 A kókuszos-jázminos tusfürdőt augusztus elején kezdtem használni és annyira megszerettem, hogy újra is vásároltam. Az illata nagyon kellemes, nem tömény kókuszos, inkább picit virágos és krémes. Nagyon sokáig érződik a bőrön, ha este használom, reggel még érzem az illatát. A három közül ez hidratál a legjobban, a használata után nincs is szüksége a bőrömnek testápolóra.


A Dove Nourishing Secrets Awekening Ritual matcha zöld teás és cseresznyevirágos tusfürdő tavasszal lett a kedvencem. Nagyon kellemes, frissítő zöld tea illata van és nekem nagyon tetszik a tusfürdő zöld színe is. Szintén sokáig megmarad az illata a bőrön.  Azt is meg kell említenem, hogy ez a tusfürdő parabén és szulfát mentes, ezáltal igazán kíméletes a bőrhöz.


A legnagyobb kedvencem a három illat közül a Dove Go Fresh Fresh Touch uborkás-zöld teás tusfürdő lett. Szinte egész nyáron csak ezt használtam. Annyira frissítő és kellemes az illata, nagyon jól esett a hőségben használni és az edzések után is mindig ezzel tusoltam. Az illatát nehéz körülírni, nem az a tipikus uborkás illat és a zöld tea sem olyan harsány benne, mint a matchás tusfürdő esetében, de egy nagyon pezsdítő, tiszta illatot képzeljetek el.


Ők voltak tehát a kedvenc Dove tusfürdőim. Ha van kedvetek írjátok, le hogy ti milyen termékeket szerettek a márkától, illetve milyen márkákat látnátok szívesen ebben a rovatban? 

Ti kedvelitek a Dove tusfürdőket?

Megjegyzések