Yankee Candle Nyári Kedvencek


Mik azok az illatok amikről azonnal a nyár jut eszetekbe? A friss, édes görögdinnye illata? Az aranyszínű, száraz búzamezőké? A parázsló tábortüzeké? Netán a virágos mezőké? Számomra a Duna part és az ártéri erdő neszező, smaragd rengetegének friss illata, a mentás-édes gyümölcssaláta aromája és a frissen kaszált mezők száradó fűillata, az elmaradhatatlan tücsökciripeléssel az, amiről azonnal a nyárra a gondolok. 
Habár az illatos gyertyák és viaszok "fő szezonja" az ősz és a tél, én egész évben szívesen használom őket. Ebben a bejegyzésben azt a három illatot szeretném bemutatni Nektek, amik idén nyáron a kedvenceim voltak. Ha kíváncsiak vagytok rájuk, olvassátok el a teljes bejegyzést. 



A háromból két illat, a Moonlit Blossoms és a Seaside Woods új illatok, a Delicious Guava pedig tavaly jelent meg. Számomra mindegyik új volt és több, korábban kedvelt illattal rendeltem őket, de ők lettek végül a legnagyobb kedvenceim.


A Delicious Guava egy igazi trópusi gyümölcskoktélt idéző aroma. Édes, de nem túl émelyítő. Van benne egy pici citrusos és barackos színezet is. Könnyed nyári illat, ami szerintem még azok tetszését is elnyeri, akik egyébként nem rajonganak túlzottan a gyümölcsös illatokért. Egy fél viasz bőven elegendő, hogy egy nagyobb helységet kellemes illattal töltsünk be. 


A Moonlit Blossoms az egyik legkülönlegesebb Yankee Candle illat, amihez szerencsém volt. Nagyon erőteljes, nehéz, delejes illat, olyan ami szerintem nem csak nyárra, de őszre is tökéletes. A virágos illatjegyek, mint például a levendula és az ylang-ylang mellett felbukkan benne a szeder és a borostyán is. Egy augusztus végi estére tökéletes választás, ami megadja a hangulatot egy baráti összejövetelhez. Mivel nagyon tömény illat, így a kisebb terekbe egy negyed darabka is elegendő belőle. 


A legnagyobb kedvencem a Seaside Woods lett, ami egy édes, fás, picit füstös aroma. Szintén olyan illat, mait akár őszre is el tudok képzelni. Akik szeretik a "megfoghatatlan" illatokat, azok számára tökéletes választás, illetve olyan aroma, ami egy pasis-otthonba is tökéletes. Szintén nagyon erős illat, érdemes elfelezni, illetve ez a legtartósabb is. A harmadik olvasztáskor is tökéletes, erős illatot árasztott. 


Ezek voltak tehát az idei nyár kedvenc illatai. Szeretnék minden évszakhoz kapcsolódóan egy ilyen bejegyzést írni, amiben az aktuális kedvenceimet mutatom be Nektek. 

Ti próbáltátok valamelyik illatot? Nyáron mivel illatosítjátok az otthonotokat?

Megjegyzések