Nyári Avon Kedvencek


Folytatódik a blogon márka-kedvencek sorozat, ezúttal három Avon kedvencet hoztam Nektek, amiket idén nyáron szerettem meg és használtam. Habár ma nagyon szép, napos idő van, azért az ősz már be-beköszönt és lassacskán szeptember közepét írunk. Én ilyenkor még szívesen ízlelgetem a nyári emlékeket és használom a nyáron megszeretett termékeket is, köztük a bejegyzésben szereplő parfümöt is. 
Ha kíváncsiak vagytok rá, miért ez a három termék lett a kedvencem az Avontól az utóbbi időben, akkor olvassátok el a teljes bejegyzést. 
 


Az Avon Care Sun+ naptej gyermekeknek készült, viszont én évek óta gyermek naptejet használok, mivel nagyon fehér és érzékeny bőröm van és úgy tapasztaltam, hogy ezek a naptejek sokkal jobban működnek, mint a sima, felnőtteknek készült fényvédő termékek. 
30-as SPF van benne, az illata is nagyon kellemes, lágy, egyáltalán nem tolakodó és gyorsan be is szívódik, mindemellett vízálló. Azt említettem már, hogy extra vidám türkizkék színe van? Ez nem csak vicces, de segít abban is, hogy egyenletesen el tudjuk kenni. Persze a szín eldolgozás után nem látszik, de így biztosan nem marad ki egyetlen folt sem. Nekem nagyon bevált hétköznapi használatra, strandra és a hegyekbe is, amikor órákon át túráztunk. Biztos vagyok benne, hogy következő nyáron is egy ilyen termék mellett teszem le majd a voksomat.


Az Avon Perceive parfümöt, szerintem mindenki ismeri és szerintem mindenki használta is, vagy legalábbis mindenkinek volt a családjában olyan hölgy, aki birtokolt egy üveggel. Az én anyukám és nagymamám is rajongói voltak és még elevenen él venne az illat emléke. 
Az új változata a Perceive Sunshine egy tökéletes trópusi, citrusos-virágos nyári illat, ami a fiatalabb és idősebb generáció szívét is ellophatja. A finoman metszett üveg igazán légies és elegáns, olyan mint egy szép ékkő. A kupak jól záródik és a szórófej is szépen működik.

Illatjegyek: 

Fejillat: Mango, Bergamot, Mandarin narancs
Szívillat: Jázmin, Mimóza,Magnólia
Alapillat: Szantálfa, Pézsma 

Fújás után közvetlenül a lédús mangó aromáját érezhetjük egy nagyon friss, vibráló citrusos köntösben, ami a parfüm teljes jelenlétét végigkíséri. Kis idő elteltével a magnólia, finom, törékeny és elegáns illata mutatkozik be, amitől igazán nőies és romantikus hangulatú lesz a parfüm. A pézsma mégis ad neki karakterességet és erőt, a háttérben felsejlő szantál pedig egy csipetnyi pikantériát és fűszerességet. Mindezek által egy nagyon szép, teljes, elegáns illatot kapunk, ami tökéletes nyárra, akár hétköznapokra, de akár egy elegáns alkalomra is. 
A tartósságát tekintve átlagosnak nevezhető, körülbelül öt-hat órán át érezhető intenzíven az illata, ruhán egy picit tovább is. 


A harmadik kedvencemet már tavasz óta használom és szeretem, de sajnos most nem elérhető az Avon webshopban. Remélem, hogy kapható lesz még, mert mindenképp szeretnék belőle utánpótlást venni. Ez az Avon True Matt rúzsok közül a Blush árnyalat, ami egy tökéletes, barackos-rózsaszínes nude. Igazi jolly joker szín, ami szerintem mindenkinek jól áll és egész évben viselhető.


 Hétköznapokon általában ezt használom, mert minden sminkhez passzol.A fedése közepes, de szépen lehet építeni.


Ezek voltak tehát a nyári Avon kedvenceim. 

Nektek mik a kedvenc termékeitek a márkától? Van kedvenc parfümötök tőlük?

Megjegyzések