Parfüm Pillanatok: Avon "Far Away Glamour"


Az Avon Far Away illatát szerintem mindenki ismeri, hiszen hosszú évek óta töretlen népszerűségnek örvend. A jól ismert illatot most új variációban és köntösben tér vissza. A Far Away Glamour egy gyönyörű, titokzatos és elegáns csomagolást kapott, az illat pedig leírás alapján is egy tökéletes őszi-téli parfüm. Az Avon jóvoltából lehetőségem volt kipróbálni és ebben a bejegyzésben most részletesen mesélek róla Nektek. Ha kíváncsiak vagytok rá, mi a véleményem róla, olvassátok el a teljes bejegyzést. 



Kezdjük a külsőségekkel. Nekem nagyon tetszik a fekete-arany doboz és üveg. Utóbbi már formájában is egy kis ékszer. Olyan mint egy mágikus elixír üvege. A kis rojtos dísz pedig méltóképp felteszi a i-re a pontot. A Far Away Glamour akár dekorációs elemnek is tökéletes. A kupak nagyon jól zár bátran bedobhatjuk az üveget egy kézitáskába is. A szórófej jó minőségű, lágy és egyenletes permetet bocsát ki.


A parfüm egyébként 50ml-es kiszerelésben is kapható, most akciósan 3299 Forintba kerül, de kapható belőle szett is, miniparfümmel és testápolóval. 

Illatjegyek: 

Fejillat: Rózsabors, Feketeribizli, Pink grapefruitnektár
Szívillat: Írisz, Narancsvirág, Madagaszkári vanília
Alapillat: Fekete pézsma, Pacsuli, Praliné

Általában, ha azt látom, hogy egy parfümben praliné, vanília, vagy feketeribizli is fel van sorolva az illatjegyek között, már meg is vettek vele kilóra.
A Far Away Glamour a feketeribizli fanyar, erőteljes, fűszeres aromájával nyit, amit jól kiegészít a narancsvirág citrusossága. A vanília aromája a parfüm teljes jelenlétében érezhető, finoman, lágyan körülöleli a többi illatjegyet. Habár egy alapvetően virágos illatot tarthatunk a kezünkben, mégis van benne karakter, mélység, fűszeresség és egy nagyon kellemes édesség. Számomra ez egy tökéletes őszi illat, ami tökéletes választás egy formális alkalomra, egy randevúra, de akár egy buliba is, de ha valaki szereti az erőteljes illatokat, akkor szerintem hétköznapra is viselhető, bár érdemes kevesebbet fújni belőle, hogy ne legyen túl tömény az illathatás. 
A tartósságát tekintve, egy nyolc órás munkanapot kibír, a nap végén is érezhető még halványan.


Ezt az illatot elsősorban a 25+ korosztálynak tudnám ajánlani, illetve specifikusan azoknak, akik szeretik a nem túl édes, de karakteres illatokat. Összegezve, ez a parfüm egy nagyon szép őszi-téli illat, ami már külsőségekben is magával ragadó. Mióta megérkezett hozzám, szinte csak ezt használtam és nagyon megszerettem. 


Próbáltátok már az Avon új illatát? A Far Away illatok közül van kedvencetek? Milyen parfümöket kedveltek ősszel?

Megjegyzések