Parfüm Pillanatok: Avon "Wild Country"


Az Avon Wild Country nevet viselő férfi parfümje már megjelenésében is elragadó. Nagyon elegáns, kicsit retro érzetet keltő üveget kapott, ami a niche parfümökre emlékeztet. Igazán különleges darab és nem csak a külcsínt illetően, hanem maga az illat is egy nagyon kellemes meglepetés volt. Ha kíváncsiak vagytok rá hogy miért,  olvassátok el a teljes bejegyzést. 


A parfüm doboza nagyon jól illeszkedik az üveg stílusához. Tetszik ez a klasszikus, letisztult, picit nyers megjelenés, nagyon szépen harmonizál magával az illattal is. A Wild Country 75ml-es kiszerelésben kapható és az ára 3199 Forint, tehát abszolút a megfizethető és gazdaságos kategóriába tartozik. Az üveg masszív, viszont a kupak nem záródik kattanásig tehát, hajlamos lecsúszni a szórófejről, emiatt utazáshoz érdemes megőrizni a dobozát. 
A szórófej nagyon jó minőségű, finom és egyenletes permetet bocsát ki. 

Illatjegyek:

Fejillat: Citrom, Rebarbara, Koriander
Szívillat: Fekete bors, Levendula,Cowboy illat
Alapillat: Vetiver, Bőr hatású illatjegyek, Ámbra

Kezdjük azzal, ami bizonyára mindenkit foglalkoztat az illatjegyek elolvasása után. Milyen illata lehet egy cowboynak? Ha nem romanticizált változatban gondolkodunk, akkor nagy valószínűséggel izzadság és ló szag, ami valljuk be nem túl vonzó kombináció. Viszont, ebben az esetben picit el kell vonatkoztatni a szavak jelentésétől, és inkább magát az életstílust, a természetközelséget és vadságot próbálta megragadni az Avon és egy üvegbe zárni a modern, urbánus világ férfija számára. Vajon sikerült ez? Maximálisan. Fújás után közvetlenül a levendula karakteres, kesernyés aromáját érezhetjük, amit körülölel a bőr karcos, mély és férfias aromája. A fűszeres illatjegyek igazán pikánssá és különlegessé teszik az illatot, ami picit édeskés és mégis fanyar és ha jól megfigyeljük érezhetünk benne egy egészen különleges esszenciát, mintha a száraz széna, a tábortüzek füstje és a végtelen erdők friss illata keveredne benne.
Egy fantasztikusan megkomponált illatot tarthatunk a kezünkben, ami kiemelkedik a márka más parfümjei közül. Ez az illat olyan férfiaknak készült, akik keresek és élvezik a természet közelségét, kalandvágyóak és nem félnek kitűnni a tömegből.
A parfüm tartósságára nem lehet panasz. Pár fújás elég belőle, hogy egész napon át érezhessük az illatot.


A Wild Country egy nagyon kellemes, férfias illat, ami megjelenésében is kiemelkedik a márka többi parfümje közül. Elsősorban a huszonöt év feletti férfiaknak ajánlanám. Tökéletes őszi-téli illat, ami szerintem ajándéknak is szuper. 

Ti milyen férfi illatokat kedveltek? Ti hogy képzelitek el egy cowboy illatát? 😃

Megjegyzések