A kedvenc színem az október


Amíg a szeptembernek még erősen nyár-utóíze van, a november pedig már a karácsonyi hangulat előszobája, számomra az igazi ősz az október. A színek és illatok kavalkádja, amikor reggelente ködfelhőbe burkolózik a táj, aztán délután a nap úgy süt át a megsárgult lombokon, mintha lángba akarná borítani őket. Ha pedig feltámad a szél, messzire űzi a lehullott leveleket, amik táncolnak az őszi záporok után maradt tócsák vízén, vagy épp fennakadnak a magára hagyott pókhálókon. 
Az esték pedig már füst illatúak és hűvösek, meleg tea és puha pulóver után kiáltanak. 
Ezeknek a fotóknak is az utóbbi a főszereplője, mégpedig az egyik kedvenc pulóverem. 


Szeretem ezt a fáradt kék színt, valamiért az októberi égboltot juttatja eszembe. Ezt a pulcsit még tavaly vettem a H&M-ben de jelenleg is elérhető még a webshopban, ráadásul le is van árazva. Nagyon puha és kényelmes anyaga van. Az oldalán lévő kötők adnak neki egy kis extrát


 Én legtöbbször fekete farmerral és sneakerrel szoktam viselni, de elegánsabban is hordható. Télen pedig szuperül alá lehet öltözni. 


Egyébként nagyon élvezem fotózni ezeket az új képeket és összerakni ezeket a posztokat. Régóta terveztem már, hogy lesznek outfit posztok a a blogon, de nem igazán tudtam hogyan formáljam az ízlésemre ezeket. Aztán pár hete megszületett bennem ez az ötlet, hogy miért ne köthetném őket össze az írással, mindig kiegészítve néhány gondolattal? Remélem, hogy Nektek is tetszenek ezek az új posztok, én nagyon szívesen dolgozom rajtuk és több ötletem is van az őszi-téli időszakra. 😊

Nektek van kedvenc pulcsitok? Kedvelitek a kék színt? Ha igen, melyik árnyalatát viselitek legszívesebben?

Megjegyzések

  1. A keket annyira nem szeretem. Igazi kis szurke kiseger vagyok a barnas, szurkes ruhaimmal. Egy-ket zold arnyalat neha meg be figyel.
    Imadom ezeket a fotokat. Sajog a szivem,hogy most nem lehetek egy hasonlo helyen. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Én Erdélyben lennék most szívesen.
      Pedig Neked nagyon jól állna a kék. ;)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)