Lakeside- Tóparton


A tópartnak minden évszakban megvan a sajátos hangulata. Télen olyan, mint egy idegen bolygó. Fehér, rideg, mozdulatlan és csendes. Aztán tavasszal új életre kel. Először csak a zöld különböző árnyalatai jelennek meg, aztán egyre hangosabb és élénkebb lesz, mígnem ahogy nyárba fordul az idő, úgy érzi el a katarzisát, vízi madarak suhannak kecsesen a víz felszínén, a levegőben szitakötők cikáznak, a hatalmasra nőtt nád, pedig meg-megnézi magát a víztükörben. A nyári tópart sohasem alszik, mindig hangos. Ez a hangzavar lassan csendesedik el, míg végül elmossák az első őszi esők. Ekkor kissé megszeppen, hallgat egy sort, aztán az őszi szél megzörgeti a tóparti fák sárguló leveleit, a víztükörre kergetve őket, mint megannyi apró, színes vitorlást, amik belevesznek a hűvös reggelek ködfátylába. 



Idén valahogy későn kapott el az őszi hangulat. Sokáig őrizgettem a nyár emlékét és nem tudtam lelkesedést érezni a hűvös reggelek iránt. Aztán amikor beszereztem ezt a H&M kardigánt, végre feléledt bennem a lelkesedés az évszak iránt. Kihasználva a csodás, napsütéses őszi időt, felkerekedtünk, hogy vásároljunk néhány dísztököt. Ekkor készültek ezek a fotók, amiket gondoltam megosztok most veletek és remélem, hogy sikerül egy picit átadnom velük az októberi tópart hangulatát. 
Fotózás közben egyébként egy nagyon édes kacsapár is felbukkant és egészen közel jöttek. 😊






 Ti kedvelitek a leopárdmintát? Ezt a felsőt jópár éve vásároltam és azóta is nagyon szeretem ősszel és télen. Szerintem nagyon jól fel lehet vele dobni egy sima fekete farmeres szettet. Ugyanezt gondolom a a színes kardigánokról is, amikkel egy kis vidámságot csempészhetünk az őszi és téli ruhatárunkba. Ez a gyönyörű mustársárga szín, most nagyon divatos, nem csak ruhadarabok terén, de a kiegészítők között is.



Végezetül pedig itt vannak a kis tökök, amiket vásároltunk. Még sok fotón találkozhattok majd velük, mert szerintem nagyon mutatósak. 

Ti kedvelitek a színes kardigánokat? Mivel töltöttétek ezt a szép őszi hétvégét?

Megjegyzések