Victoria's Secret Amber Romance Teszt/Vélemény


A Victoria's Secret márka nem ismeretlen számomra, hiszen már több illatukat is próbáltam különböző formában. Az Amber Romance nevet viselő kreációjukhoz is volt már szerencsém még pár évvel ezelőtt, de akkor nem meséltem róla Nektek itt a blogon, aztán valahogy feledésbe is merült ez az illat. Nemrég a Notino jóvoltából kipróbálhattam két terméket ebből a kollekcióból, ezekről szeretnék mesélni Nektek ebben a bejegyzésben. Elöljáróban annyit, hogy egy csodás, melengető őszi illat, ami tökéletes a hidegebb időjáráshoz. Ha többet szeretnétek tudni róla, akkor olvassátok el a teljes bejegyzést. 


 Az Amber Romance kollekcióból és tubusus és egy flakonos testápoló, valamint egy testpermet kapható a Notino webshopban. Utóbbi mellé én a tubusos testápolót választottam, aminek kipattintós kupakja van. Nagyon kedvelem ezeket, mert sokkal praktikusabbak mint a lecsavarós vagy felnyitós kupakok és könnyebb velük az adagolás is. A testpermet flakonja masszív, ugyanakkor mindkét termék nagyon mutatós, akár dekorációs elemnek is beillik a fürdőszobába. 

Nagyon tetszik, hogy a két termék illata teljesen megegyezik. Sok más márkáknál a különböző típusú, de egy illatcsaládba tartozó termékek illata gyakran eltér, ami egy kicsit bosszantó. 
De milyen is pontosan az Amber Romance? Egy édes, melengető, finoman fűszeres illatot képzeljetek el, borostyánnal, vaníliával és szantállal. Olyan mint a melengető őszi napsugarak és úgy ölel körül, mint egy puha sál. 

A testápoló tej nevéből adódóan hígabb, ezáltal gyorsan be is szívódik és nem hagy ragacsos érzetet a bőrön. Akár reggel is használhatjuk zuhanyzás után, nem kell hosszú perceket várni, hogy felöltözhessünk. Az illata vagyon intenzív és tartós, órákon át érezhető a bőrön. 

A testpermet szórófeje tökéletes. Lágy, egyenletes permetet bocsát ki. Az illat itt is nagyon intenzív, a testápolóval együtt használva még parfüm sem kell mellé és felesleges is, hiszen elnyomná az illatát. 

Számomra ez a tökéletes őszi illat, ami teljesen visszaadja az évszak hangulatát. A Victoria's Secret illatokban még egyszer sem kellett csalódnom és örülök, hogy ismét a látókörömbe kerültek, már egészen szép kis kívánságlistát írtam a termékeikből.


Ti próbáltatok már valamit a márkától? Milyen illatokat szerettek ősszel?

Megjegyzések