Autumn Walk - Őszi séta


Nem messze tőlünk, a Szigetköz szívében van egy gyönyörű platán fasor, ami minden évszakban varázslatos. Igazi mesebeli hely. Az egyik oldalán egy vadaspark van, a másik oldalán pedig egy erdei tóhoz juthatunk el. Ha pedig végigmegyünk rajta, egyenesen a Dunához érünk ki. 
Télen, havas időben, amikor az összeérő ágakról a nyakadba hullik a hó és a mezőn megannyi apró lábnyomra bukkanhatunk, vagy tavasszal, amikor a természet ébred és a zöldek olyan élénkek, roppanósak, ha pedig feltámad a szél, a Duna illatát hozza magával. Nyáron, amikor a fasor egy zöld alagúttá változik. Ősszel, mikor aranyba borul, és az úton lehulló levelek táncolnak... Mindenhogy, minden évszakban varázslatos hely. 



Múlt hétvégén egy kis kiruccanás alkalmával jártunk itt. A nap már lemenőben volt és gyönyörűek voltak a fények, így készült néhány fotó. 
Nagyon szeretem ezt a szettet, mert egyszerre vagány és csaj. A kis sárga táskám pedig a legjobb vétel volt, nagyon szeretek vele egy kis színt csempészni a szettjeimbe. 


Az egyik kedvenc ruhadarabom idén ősszel ez a leopárdmintás H&M pulcsi, ami szerintem nagyon jól kombinálható. Szoktam sportosabban és elegánsabban is viselni. 


A H&M tengerész sapka és a farmerszoknya tavalyi vétel. A sapkához hasonlót itt találtok.  
A bőrdzsekim pedig Zara, itt találjátok. 
A piros rúzsa mit viselek a MAC Ruby Woo, ami szerintem a legtökéletesebb matt piros rúzs.





Ti is szeretitek ezeket a fasorokat? A hidegebb hónapokban is szoktatok szoknyát viselni? Ha igen, milyen ruhadarabokkal párosítjátok?

Megjegyzések

  1. Nagyon jók a képek, jól áll nagyon ez a szett! (-: Én a kényelem híve vagyok, így nyáron szinte mindig szoknyát viselek, télen pedig nadrágot. :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)