Maybelline Face Studio Setting Powder Teszt/Vélemény


 A púder, számomra egy olyan termék, amiből sohasem vennék drágább darabot. Ha valakinek a sminkje tartóssága a fontos, akkor ezerszer többre megy, egy jó primerrel vagy alapozóval, ha pedig extrém zsíros, kifényesedésre hajlamos bőre van, akkor érdemes inkább az alapoknál, vagyis a bőrápolásnál extra figyelmet fordítani a problémás részekre, vagy ahogy imént említettem egy jobb alapozóba befektetni. 
Ráadásul az utóbbi pár évben a drogériás kozmetikumok minősége nagyot ugrott és egyre több a megfizethető árú márka is. 
A Maybelline Face Studio egy mattító fixáló púder, ami viszonylag új termék a márka kínálatában. Én a Glamour Napokon szereztem be és azóta tesztelgetem, mostanra pedig kellőek kiismertem ahhoz, hogy részletesen tudjak róla mesélni.


 A csomagolása egyszerű, minden flanc mentes műanyag, fekete feliratokkal. Jól záródik és nekem kifejezetten tetszik ez a szögletes forma a megszokott kerek púderek után. 
Az én árnyalatom a 03 Porcelain, ennél még három sötétebb árnyalat is kapható. 
Az ára 2190 Forint a Notino webshopban, ami szerintem kifejezetten kedvező ár, még drogériás viszonylatban is.


Maga a púder ecsettel felvéve meglehetősen porol, viszont cserélbe nagyon lágy, selymes, szépen belesimul a bőrbe. Csak nagyon közelről látszik a bőrön. A hatása egyáltalán nem mű, nincs az a "púderes" finish, hanem nagyon szép természetes. 
Szépen fixálja a sminket és viszonylag sokáig matton is tartja a problémás részeket, ami nálam a T zóna. Viszont körülbelül 7-8 óra elteltével már látszik egy kis kifényesedés, főleg az orromon. Bár hozzá kell tennem, ezt még a MAC púdereknél is tapasztaltam, pont emiatt nem is veszek már drágább púdert. 


Nem okozott pattanásokat és mitesszereket, sőt semmilyen irritációt sem. Úgy gondolom, hogy ár-érték arányban egy nagyon jó kis termék és simán maga mögé utasítja mondjuk a Catrice, a Rimmel és az Essence púdereket is. 


Így mutat élesben. Igyekeztem közeli fotót készíteni, amin jobban látszik.


Összegzés: Szerintem egy szuper púder, én nagyon elégedett vagyok vele. Ha valakinek extrém zsíros bőre van, akkor biztos, hogy nap közben is meg kell igazítania a sminkjét vele, de ahogy már hangsúlyoztam, a nagyon zsíros bőrnél érdemesebb inkább a bőrápolásban keresni a megoldást, mintha kilószámra rétegezni a púdert az arcunkon. A csomagolás, a használata rendben van, és az ára is nagyon baráti. 

Értékelés: 5/5

Az utóbbi években ez a legjobb púder amit próbáltam, ha elfogyott biztosan újra fogom venni. Ha mindennapi használatra kerestek fixáló púdert, akkor szívből tudom ajánlani. 

Ti milyen púdert használtok? Van kedvencetek?

Megjegyzések

  1. Ez valóban szuper púder! És az összetétele is jobb, mint a közkedvelt Rimmelesé, valamint szép természetes az összhatás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Igen, nekem is nagyon tetszik ahogy a bőrön mutat. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)