Bourjois Blur The Lines Korrektor Teszt/Vélemény


Egy újabb Bourjois termék tesztjét hoztam ma Nektek, mégpedig a Blur The Lines korrektorét. Az az igazság, hogy a stiftes korrektorok elég nagy mumusok számomra, hiszen a 2000-es évek végén szinte csak ilyeneket találhattuk a drogériák polcain és nekem nem voltak jó tapasztalataim velük, sőt azóta nem is használtam ilyen korrektort. 
Így aztán eléggé sok fenntartással vágtam bele a Bourjois Blur The Lines korrektor tesztelésébe. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy végül meggyőzött e, olvassátok el a teljes bejegyzést. 


A csomagolás egyszerű és szép. Amennyire nem szeretem a stiftes korrektorokat (vagy ahogy én hívom: rúzs-korrektorokat) azt mindenképpen el kell ismernem, hogy a csomagolásuk ezeknek a legpraktikusabb, velük a legkönnyebb utazni. Míg a tégelyes korrektorok nem túl higiénikusak, az applikátoros és pumpás daraboknál pedig ott van az a kellemetlen "mellékhatás", hogy nem tudjuk maradéktalanul kinyerni a korrektort a tubusból. 
A stiftes korrektornál tehát mindenképp pozitívum és az, hogy közvetlenül a bőrre vihető fel, illetve maximálisan kinyerhető belőle az anyag.


Én a legvilágosabb, 01 Ivorie árnyalatot próbáltam, ami elsőre picit meglepett, mert nagyon sötétnek tűnt, miután kitekertem. Illata nincs, ami szintén pozitívum. 
Ami miatt leginkább nem szeretem a stiftes korrektorokat, hogy egyrészt általában túl tömörek, emiatt nem lehet őket egyenletesen felvinni és nehéz szépen eldolgozni őket. Valamint a fedésük sem szép és nem is természetes. Ennek ellenkezőjéről kellett meggyőznie a Blur The Linesnak. 


Az első pozitív élmény az állaga volt. A bőrömmel érintkezve ugyanis krémes, szinte folyékony állagot vett fel. Nagyon szépen, egyenletesen fel lehet vinni és a fedése is jónak tűnt, valamint ekkor már láttam, hogy a színnel sem lesz különösebb gond. 


Itt pedig eldolgozva láthatjátok, ha látjátok. A színe minimálisan elüt, de tudom, hogy a késő tavaszi és kora nyári színemhez pont passzolni fog.  Nagyon könnyen, akár ujjal ütögetve eldolgozható és tényleg láthatóan kisimítja a bőrt. A fedése közepes, de építhető és viszonylag tartós is. A nap végére már nem olyan szép, mint reggel, de nem is vállalhatatlan. Valamint nem oxidálódik. Az, hogy nem ül be a ráncokba, szerintem remek hír azoknak, akiknek vannak apróbb szem alatti ránciak és erre a területre keresnek korrektort. A bőrpírt szépen elfedi, de a makacsabb bőrhibákon már építgetni kell, illetve szerintem brutál szem alatti karikákkal sem tud maradéktalanul elbánni, érdemes alá szín korrigáló korrektort felvinni először. 
Mindezeket figyelembe véve, egy olyan termék amit biztosan el fogok használni és amiben abszolút pozitívan csalódtam.


Összegzés: A csomagolás egyszerű és praktikus. Az ára a Notino webshopban 2580 Forint, ami egy magasabb árkategóriás drogériás korrektorrá teszi a terméket, de szerintem még az abszolút megfizethető kategória. A fedése közepes, de építhető. Könnyű eldolgozni, nem oxidálóik és egészen tartós. Ha valakinek a szem alatti ráncok problémát okoznak a korrektor választásnál akkor érdemes tenni vele egy próbát. Bőrhibákra nem a legjobb választás, de egy kis pirosságot el lehet vele fedni.

Értékelés: 5/4,5 

Nagyon sajnálom, hogy a legvilágosabb árnyalat is sötét picit, de mi mást várhat az ember, ha ennyire fehér bőre van, ugye? Mindenesetre jó lenne belőle több árnyalat. Emiatt jár a fél pont levonás. Minden más rendben van, szerintem jó kis korrektor. Nem lesz a kedvencem, de egészen biztosan el fogom használni.


Ti milyen típusú korrektorokat kedveltek?

Megjegyzések