Winter Wishlist 2019/2020 - Téli Kívánságlista


Nem egyszerű dolog téli kívánságlistát írni úgy, hogy az időjárás sokkal inkább őszies, mint sem téli. Legalábbis nálunk még csak pár napig volt hidegebb, egyébként stabilan tíz-tizenöt fok körüli a hőmérséklet, sőt a csizmáimat is jó ha körülbelül ötször vettem elő idén. Persze azért pár dolgot így is össze tudtam szedni, ezeket gyűjtöttem most össze ebben a bejegyzésben. Ha kíváncsiak vagytok rá, miket szeretnék beszerezni ezen a télen, nézzétek meg a teljes posztot. 




Két pulcsit néztem ki a Housebrand kínálatából, az egyik ez a rózsaszín GOT utalásos, cicás darab, ami szerintem nagyon cuki és hát abszolút aktuális, hiszen ősz eleje óta már négy cicánk van. 
A másik pedig egy szintén nagyon aranyos rókás darab. Imádom a rókákat, szerintem nagyon édik.


A H&M kínálatából ezt a fodros pulcsiruhát néztem, ki annak reményében, hogy nem úgy fogok kinézni benne mint egy óriási csecsemő. 😁Van belőle rózsaszín és fekete is, de mivel piros pulcsim még nincs, ezért ezt a színt szeretném. 
A vékony csíkos pulcsi abszolút nosztalgikus darab számomra, mert tinikorom elején több ilyenem is volt, köztük egy nagyon hasonló.


Évek óta szeretnék egy szép kockás nadrágot is, most a H&M webshopban találtam ezt a nagyon jópofa darabot, amiről nekem a Karácsony ugrik be. 
A rózsaszín korbársony szoknyával is szemezgetek egy ideje. Szintén H&M és szerintem nagyon aranyos. Simán el tudom képzelni egy fekete harisnyával és bakanccsal, vagy tavasszal farmerkabival és tornacipővel is.


Kiegészítők terén nem sok mindenre van szükségem. Két darabot néztem ki a H&M kínálatából, az egyik egy fekete tengerészsapi, a másik ez a szín alakú hátizsák, ami szerintem nagyon kis extra darab.


Szeretnék egy bakancsot is. Ezzel a strasszos Reserved darabbal szemezek már ősz óta, de még nem tudtam meggyőzni maga, hogy hétköznapi viseltre tényleg kell e nekem egy ennyire extra darab. 😄


Beauty-vonalon egy régóta kívánságlistás darabbal kezdeném a felsorolást, mégpedig a Chanel Rouge Coco Mademoiselle árnyalatával. Számomra ez a tökéletes "my lips but better" árnyalat. Elsőre talán nem tűnik különlegesnek, de ez az a szín, ami szerintem minden sminkhez, minden évszakhoz passzol.


Régóta szerettem volna kipróbálni a Maybelline Tattoo Brow pomádét, de eddig csak a sötétebb árnyalatokkal találkoztam, viszont most már kapható a Taupe árnyalat is, ami úgy tűnik, hogy pont jó lenne nekem.


Amennyire ecset-bolond voltam pár éve, mostanában már csak akkor veszek sminkecsetet, ha a meglévő kollekciómból tönkre megy valamelyik. A Real Techniques új szettjei viszont nagyon szimpatikus és jól kihasználhatónak tűnnek, ráadásul a sminkszivacsukat évek óta használom és szeretem.


Az utübbi egy évben nem vettem új palettát. Volt hogy rövidebb ideig megtetszett egy-egy új darab, de végül egyet sem rendeltem meg, mert így is körülbelül húsz embernek elegendő sminkcuccot halmoztam fel az évek alatt. Viszont a Colourpop két újabb palettája nagyon tetszik és jól kihasználható daraboknak tűnnek. A Flutter By elsőre nem nyerte ez a tetszésem, de ahogy egyre több színmintát és videót láttam róla, megfogott ez a csodás lilás-mályvás színvilág. Ráadásul annyira jól összerakott paletta, hogy önmagában is használható.


Szintén a Coloupop egy újabb palettája a Going Coconuts. Nagyon örültem, hogy a sok rikító szín után most egy nagyon nude palettát dobtak piacra. Utazáshoz ideális lenne, de azt hiszem a hétköznapokon is gyakran előkerülne, mert nagyon szépen összerakták. Lehet hogy sokaknak unalmasnak tűnik, de az ember harminc fölött már elkezdi értékelni a basic darabok letisztultságát.

A Lancome La Vie Est Belle parfümbe még tavaly télen szerettem bele, de annyi ideg húztam-halasztottam a beszerzését, hogy végül tavasz lett. Viszont azóta sem tudtam elfelejteni, így a következő év elejére szeretném a kollekciómban tudni. Ilyen szempontból borzalmas vagyok, mert ha megveszek egy rég vágyott illatot, akkor rögtön találok egy újat, ami nélkül úgy érzem nem tudnék élni. 😅


A Bath&Body Works Spiced Apple Toddy gyertya először a nagyon cuki csomagolásával vett le a lábamról, aztán elolvastam az illatjegyeit, amik között a fahéj, brandy és szegfűszeg szerepel, és tudom, hogy tökéletes téli illat lenne az otthonunkba. Egész ősszel a BBW Campire Donut gyertyáját égettem és nagyon megszerettem ezt a minőséget, hogy elég egy húsz percet meggyújtani és máris az egész szobában érezni az illatát.
Meg aztán nézzétek azt a cuki kis rókát a sállal? Hát nem imádnivaló? 😊

Remélem, hogy szórakoztatónak találtátok ezt a bejegyzést és esetleg tudtatok belőle ötletet meríteni, hogy mit érdemes beszerezni erre a télre.

Nektek van téli kívánságlistátok?

Megjegyzések

  1. Nekem ez az ecsetkészlet megvan és nagyon szeretem, azt leszámítva, hogy első használat előtt kimostam az összeset és a szemhéj-púderecsetből egyszerűen csak kijöttek egyben a szálak és dobhattam a kukába, mert a blokk már sajnos nem volt meg. :(
    De a többi nagyon szuper, ajánlom tényleg, csak vigyázni kell! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)