Neutrogena CICA-Repair Kézmaszk Teszt/Vélemény


A téli hideg különösen megviseli a bőrt és előfordul, hogy a megszokott kézápoló termékek már kevésnek bizonyulnak. Ilyenkor érdemesebb gazdagabb ápolást nyújtó kézkrémere váltani, vagy akár beszerezni egy extra hidratáló terméket, mint amilyen a Neutrogena Norwegian Formula® Cica-Repair kézmaszk, ami gyors segítséget nyújt a száraz bőrnek. 
Erről olvashattok ebben a bejegyzésben véleményt. 

Nagyon szeretem az ilyen típusú termékeket, mert egyszerű a használatuk és szuper beilleszthetőek egy relaxálós esti szépségrutinba. Én leginkább egy sorozatnézés közben szeretem őket használni, hiszen ilyenkor nyugiban vagyok, nem gátolnak semmiben. 
A kézmaszk a fátyolmaszkokhoz hasonló kis tasakban érkezik. Egyszer használatos termék és ígérete szerint öt alkalomnyi kézkrém hidratáló hatását rejti magában. 
A használata nagyon egyszerű. A megmosott kézre kell felvenni a kesztyűket, majd legalább tíz percet fenn hagyni. Én egy rész Big Bang Theory közben hagytam fenn, tehát inkább húsz percet volt a kezemen. Az illata nagyon kellemes, a megszokott Neutrogena illat, amit én szeretek.


A használata után a bőröm pihe-puha lett, bár egy kicsit nehezen szívódott be a bőrömbe, így inkább lefekvés előtti használatra javasolnám, amikor már különösebben nem kell semmit sem csinálni. A csomagolásból adódóan szerintem utazáshoz is tökéletes, hiszen még egy egészen kicsi táskába is befér és mivel ilyenkor sokan mennek síelni, így én mindenképp magammal vinném egy sítárára is. 
Egyébként kapható belőle lábra készült verzió is, azt is biztosan ki fogom próbálni, mert engem abszolút meggyőzött. 

Ti használtok valamilyen extra ápoló készítményt a kezetekre télen? Próbáltatok már valamilyen kézmaszkot?

Megjegyzések

  1. Extra apolot nem, az avon care kezkremet hasznalom, es ma vasaroltam szolomagolajat is, mivel extran szarazak a kezeim. Ez viszont jol hanzik, kiprobalnam:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szőlőmag olajat önmagában használod, vagy valamibe belekevered? :)

      Törlés
    2. A The Ordinary hidratalokremhez keverek 2-3 cseppet.:)

      Törlés
    3. Ez de jó ötlet! :) Én csipkebogyó olajat vettem, de önmagában nagyon soknak éreztem. Ki fogom próbálni krémmel keverve.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)