Parfüm Pillanatok: Avon "V For Victory Gold"


Milyen egy tökéletes téli férfi illat? Szerintem melengető, picit édeskés, finoman fűszeres és karakteres. Mindez elmondható az Avon új férfi illatáról, ami V For Victory Gold nevet viseli. Egy igazi klasszikus férfi illat, már a csomagolását illetően is. Ha kíváncsiak vagytok rá, mi a véleményem róla, olvassátok el a teljes bejegyzést. 



Az üvege egy igazi klasszikus, elegáns designt kapott. Semmi túlcicomázottság, felesleges díszítés, ugyanakkor nagyon mutatós darab, olyasmi ami jól mutat a fürdőszoba polcán. Masszív darab, jól záródó kupakkal, így utazáshoz is kiváló választás.  A szórófej nagyon jól működik, egyenletes, bő permetet bocsát ki, két-három fújás bőven elegendő belőle.


Az illatjegyek nincsenek túl komplikálva, de látszik, hogy gondosan válogatták őket össze, hogy tökéletes harmóniát alkossanak. 

Fejillat: Madagaszkári fekete bors
Szívillat: Koriander olaj
Alapillat: Vetiver

Fújás után közvetlenül a pikáns, karcos bors aromája köszön ránk, ami pár pillanattal később finoman összeölelkezik egy édeskés, melengető aromával, ami mögött ott érződik a koriander karakteres illata. A vetiver aromája nagyon jó alapot ad ennek az illatnak, teljes jelenlétében érezhető. A Gold igazán találó név erre a parfümre, hiszen egy valóban ragyogó, arany fűszeres, karakteres téli illatot tarthat a kezében az ember, ami tökéletes illik a hideg időjáráshoz. Ugyanakkor nem fojtogató és túl fűszeres, hanem finoman körülöleli a bőrt, mint egy meleg pulóver. A tartósságát tekintve átlagosnak mondható. A nap végére a bőrön elhalványul az illata, de a ruhákon másnap is érezhető. Tökéletes választás nappalra is, de egy elegánsabb alkalomkor is megállja a helyét. Elsősorban a 25-40 közötti korosztálynak válhat be, akik kedvelik a fűszeres, de nem mellbevágó illatokat. Tökéletes választás hétköznapi illatnak, munkahelyre.


Ti milyen típusú illatot kedveltek egy férfin? A frissebb vagy inkább a fűszeresebb aromák mellett voksolnátok?

Megjegyzések