Téli Kedvencek


Nagyon rég volt már kedvences bejegyzés a blogon, mivel egyre ritkábban lesznek új kedvenceim, és inkább a bevált a termékeket veszem újra, így ritkán lenne egy bejegyzésre elég új termék, ismételni pedig nem szeretem magam. Viszont mist kivételesen, az idei télen összejött néhány olyan termék, amiket meg szeretnék mutatni Nektek egy bejegyzésben. 
Ha kíváncsiak vagytok rájuk, olvassátok el a teljes posztot. 



A Vivian Gray termékei egy ideje már birizgálták a fantáziámat és még karácsonyra rendeltem néhány dolgot, köztük a Vivian Gray Naturals Orange Blossom kézkrémet.  
Ez egy egészen pici, 30ml-es kiszerelés, ami miatt tökéletes táskába dobos darab. Nagyon kellemes, lágy narancsillata van és pillanatok alatt beszívódik a bőrömbe, nem hagy maga után ragacsos érzetet így tényleg ideális napközben, amikor picit szárazabbnak érzem a kezemet. Ráadásul az illata nagyon sokáig érződik a bőrömön.


 A Yankee Candle Winter Wonder illata nagy kedvencem lett ezen a télen, már három viaszt elhasználtam és nem tudom megunni ezt a lágyan citrusos, mentás, de mégis melengetően fűszeres illatot.


A Dove termékeit nagyon megszerettem az utóbbi két évben, szinte csak az ő tusfürdőiket használom. A téli bőrápolási rutinomba a zabtejes-mézes tusfürdőt illesztettem be, aminek valami fantasztikusan krémes, édeskés illata van, ami sokáig megmarad és érezhetően puha, hidratált lesz tőle a bőröm. Ebből is a második flakon használom és nem tudom megunni.


Az utóbbi hetekben nem igazán használok alapozót, mivel a bőröm nagyon jó állapotban van. De ha mégis alapozó mellett döntök, akkor csak a Bourjois Always Fabulous kerül elő. SPF20 van benne, a fedése erős közepes, de nagyon jól építhető (sajnos nem teljes, ahogy ígéri, de nekem ez nem is baj) és tényleg nagyon tartós is. A finishe abszolút természetes és nem oxidálódik. Ha szeretnétek róla részletes bejegyzést, akkor kommentárban írjátok meg.


 Maybelline Face Studio mattító púderét is nagyon megszerettem, hétköznapokon egy kis korrektorral használom és egész nap matt marad a bőröm. Nagyon praktikus a csomagolása is, és úgy érzem, hogy gazdaságosnak is nevezhető, hiszen hónapok óta használom napi szinten és még mindig nem értem az aljára. Remélem a melegebb időben is ilyen jól teljesít majd.


Ezek a termékek voltak tehát az utóbbi időszak kedvencei. Igyekszem ezután legalább évszakonként összehozni egy ilyen bejegyzést, ha kíváncsiak vagytok rájuk, éppen milyen termékeket használok szívesen. 

Nektek mik a kedvenceitek ezen a télen? A fentiek közül használtok valamit?

Megjegyzések

  1. Nagyon szuper termékek ezek! Én egyiket sem használom, de a Dove tusfürdőket nagyon szeretem!^^ Idén télen az arckrémek és a kézkrémek vették át a fő szerepet a napi rutinomban, emellett a tubusos Carmex, na az mindig velem van! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szerettem a Carmexet de tavaly óta nem bírja a bőröm valamiért. :-/

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)