Maybelline The Falsies Lash Lift Szempillaspirál Teszt/Vélemény


A Maybelline új szempillaspiráljáról rengeteget lehetett hallani a külföldi megjelenés óta. Végre hozzánk is megérkezett, így gyorsan le is csaptam rá és pár nap tesztelés után most meg is osztom Veletek a véleményemet róla. Ígérete szerint szempilla lifting hatást lehet vele elérni, ami azért eléggé jól hangzik, nem? Úgy tűnik, hogy a műszempilla-hatás már nem elég jó reklám, eljött a lash lift korszaka. De vajon tényleg tartja amit ígér?
Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy érdemes e beszerezni a Maybelline The Falsies Lash Lift szempillaspirált, olvassátok el a teljes bejegyzést. 


Az az igazság, hogy amikor megláttam az első promo videókat a Maybelline Instagram oldalán, picit azonnal húzni kezdtem a számat, hiszen egy olyan lányon mutatták be a látványos hatást, akinek alapból gyönyörű, hosszú szempillái voltak. Ha valaki ilyen szerencsés, akkor konkrétan egy ezer Forintos spirál és egy jó szempillagöndörítő elég ahhoz, hogy szempilla lifting hatást érjen el. 
Én sajnos nem kaptam a természettől szemöldök simogató pillákat, így a legtöbb drogériás darab általában csalódást szokott okozni, bár a Maybelline spiráljait kifejezetten szeretem és éveket át csak ezeket használtam, köztük az original Falsies-t is.


 A Falsies Lash Lift már nem a klasszikus buci Maybelline design-t kapta, hanem, egy letisztult fényes tubust, egyszerű fekete feliratokkal, és lila kupakkal. Nekem tetszik ez e megjelenés, ahogy telnek az évek, egyre kevésbé szeretem a színes csomagolásokat.


A kefe biztosan sokatok számára ismerős, hiszen a L'Oréal Paradise Extatic is ugyanilyen kefével rendelkezik, de ha ennek a formának az eredetét keressük, akkor a Too Faced Better than sex a kiindulópont, ezt igyekszik az utóbbi években leutánozni sok brand. 
Nem mondhatom, hogy a kedvencem ez a forma, szerintem kifejezetten nehéz vele dolgozni, ha valakinek rövid pillái vannak.Ráadásul a kefe csúcsa eléggé sok festéket vesz fel, ezt mindenképp le kell húzni.  
A festék állaga egyébként pont jó, nem túl sűrű és nem is híg. Nincs különösebben zavaró szaga. 
Felvitel után gyorsan megszárad, így a rohanó reggelekre is jó választás lehet.


Pillák csupaszon. Látható, hogy nem sok mindennel dolgozom, tényleg kis rövid pilláim vannak és télen még elég gyengécskék is.


 Egy réteg Lash Lift. 
Nagyon szépen megemeli a pillákat, tényleg szép ívet ad nekik, de látványosan nem lesznek hosszabbak tőle és különösebben nem is dúsít. Úgy érzem, hogy a Maybelline megint azoknak csinált szempillaspirált, akiknek alapból szép és látványos pilláik vannak.


Megpróbálkoztam még egy réteggel, de ekkor már nagyon csúnya pókláb hatású az eredmény, amit én nem szeretek. 

Ha a pozitív tulajdonságokat kell kiemelnem, akkor megemlítendő az állaga, ami miatt könnyű vele dolgozni és gyorsan szárad. Tényleg nagyon szépen megemeli a pillákat, olyan mintha szempilla göndörítőt használtam volna és ezt a szép íveltséget a nap végégig meg is tartja. Nagyon tartós is, de ehhez képest könnyű lemosni egy kétfázisú lemosóval. 
 Ugyanakkor engem nem ejtett bámultba, nem érzem, hogy hosszabb, vagy dúsabb pillákat kreálna, mint bármelyik másik Maybelline szempillaspirál. 
De el tudom képzelni, hogy ha valakinek szép pillái vannak, akkor tényleg nagyon látványos lehet a lifting hatása. Ha hozzáadjuk ehhez még a tartósságát is, akkor azt kell hogy mondjam, ez egy nagyon jó kis spirál. De ennek biztosan nem lesz a kedvencem, maximum hétköznapokon kerül majd elő.


Összegzés: Nagyon szépen megemeli a pillákat és ezt az íveltséget tudja is tartani egész nap. Tartós, nem potyog és nem kenődik el, ugyanakkor könnyű lemosni. A hosszabbító és dúsító hatása átlagos, így ha valakinek elsősorban ezek a szempontok fontosak egy spirálnál, akkor érdemes tovább keresgélni. Ennek ellenére nem tudok rá rosszat mondani, hiszen a tesztelésem során elsősorban az alapanyag, vagyis a saját pilláim hossza játszott közre. Az átlagos vagy hosszú pillákkal megáldott szerencsések szerintem szeretni fogják.

Értékelés: 5/4 

Sokat gondolkodtam, hogy vajon le vonjam e azt az egy pontot, elvégre nem a Maybelline hibája, hogy nekem rövidke pillák jutottak a genetikai szerencsekeréken, de végül is, itt a saját véleményem szerint pontozok és mivel nem esett le az állam a Falsies Lash Lifttől, így jár az egy pont levonás, mert bizony más spirálokkal sokkal dúsabb és hosszabb eredményt is el tudok érni. Viszont az íveltség szempontjából a Maybelline újdonsága a legjobb.

Ti próbáltátok már a Last Lift szempillaspirált? Milyen szempontok szerint szoktatok spirált választani? Van kedvencetek?

Megjegyzések

  1. Okay, cool, but I still prefer eyelash extensions with a beautician. I have tried so many mascaras and none of them gave me the desired effect (even those products of really good and expensive brands).

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)