Notino Haul


Nem is emlékszem, mikor volt utoljára haul bejegyzés  a blogon, bár az az igazság, hogy idén még nem vásároltam túl sok mindent és azt a pár dolgot is mind több hét eltéréssel, így nem lett volna értelme összegyűjteni őket egy bejegyzésben, mert ki akar már márciusi elején téli ruhákat és bakancsokat nézegetni? 
A múlt héten viszont érkezett egy Notino rendelésem, amit gondoltam, hogy megmutatok most Nektek ebben a bejegyzésben, mert két olyan termék is van benne, amit még én sem próbáltam és amik szerintem izgalmasak lehetnek az új évszakra tekintettel. Ha kíváncsiak vagytok rájuk, olvassátok el a teljes bejegyzést. 



Elsőként a Maybelline Tattoo Brow szemöldök festékjéről ejtenék pár szót. Ez a termék nem újdonság a hazai piacon, viszont eddig csak két sötétebb árnyalat volt belőle kapható, azonban nemrég a Notino webshopban elérhető lett a 01 Taupe árnyalat, ami elsőre teljesen megegyezőnek tűnt az Anastasia Beverly Hills Dipbrow pomade Taupe árnyalatával, amit eddig használtam. Mivel utóbbi termék most elfogyott (három és fél év után), így gondoltam, hogy teszek egy próbát a Maybelline termékével, mivel ez tűnt eddig a legjobb dupenak. Hamarosan érkezik majd róla részletes bejegyzés is.


A Nivea tisztító olajai is kaphatóak már egy ideje és azóta szeretném őket kipróbálni. Mivel most épp elfogyott az eddig használt Clinique arctisztító balzsamom, gondoltam, hogy teszek egy próbát a Nivea Cleansing Oil Soothing Grape Seed tisztító olajjal. Ez kifejezetten érzékeny bőrre készült, de kapható még egy normál és egy száraz bőrre való változat is belőle. Ha szeretnétek róla külön bejegyzést, írjátok meg kommentárban.


Mivel az utolsó télies illatviaszt is elhasználtam, így szerettem volna néhány tavaszi illatot. A Yankee Candle illatviaszai még mindig a kedvenceim, és ezt a három illatot már sokszor használtam. Nem kifejezetten tavaszi illatok, de én még is ilyenkor szeretem őket használni. Érkezik majd róluk külön poszt is, amiben picit bővebben mesélek majd róla, hogy miért ők a top három tavaszi kedvenceim.


Ezzel pedig a végére is értünk ennek a rövidke zsákmányos posztnak. A Maybelline Tattoo Browról hamarosan érkezik majd egy külön poszt is.

Addig is meséljétek el, ti mit vásároltatok mostanában, vagy épp mit szeretnétek beszerezni tavaszra?

Megjegyzések