Tavaszi Kívánságlista 2020


Fura érzés kívánságlistát írni azzal a tudattal, hogy idén tavasszal nem fogok sehová sem menni, hiszen a legfontosabb dolog, hogy a lehető legkevesebbet tartózkodjunk nyilvános helyen, emberek között. Ennek a posztnak a piszkozata már több hete vár befejezésre és többször is elővettem, hogy megírjam nektek, aztán be is zártam, mert nem tudtam eldönteni, hogy ebben a nehéz időszakban van e létjogosultsága egy ilyen bejegyzésnek, amikor is az egészségünk a legfontosabb, és több ezer ember munkája, megélhetése van veszélyben. Mégis, azt gondolom, már csak saját magamból kiindulva is, hogy a sok aggódás és hírfigyelés közben jól esik pár percre kiszakadni ebből az ijesztő valóságból és ha csak pár percre fel tudom dobni valakinek a napját ezzel a poszttal, akkor már megérte elkészíteni. Ez a blog történetének talán legrövidebb wishlistje. Idén tavasszal nem lesznek Glamour-napok, nem lesz boltban sorba állás, órákon át tartó shoppingolás. De szerencsére az online vásárlás lehetősége még ott van nekünk. Én is így tervezem beszerezni a listán szereplő dolgokat. Az élet pedig megy tovább és hinnünk kell benne, hogy hamarosan minden visszatér a rendes kerékvágásba. Vigyázzatok magatokra, a családotokra, mossatok kezet, maradjatok otthon amennyit csak lehet.


Farmer - H&M

Nagyon megszerettem a mom jeans fazont, szerintem nagyon kényelmes és jól mutat sportosabb és csajosabb cipőkkel is. Már van egy fekete darabom ebből a fazonból, de szeretnék egy világosabb színt is.


Ruha - H&M

Szeretem ezeket a könnyű kis ruhákat, amiket az átmeneti időjárásban tudok hordani egy vékony harisnyával és egy bokacsizmával vagy balerina cipővel, netán tornacipővel. Azért is praktikusabb, mert lazább és elegánsabb szettek is összeállíthatók velük.


Dzseki - Housebrand

Régóta szeretnék egy könnyű kis púderszínű dzsekit is. Egy sima farmeres szetthez, vagy egy ruha fölé viselve is jól mutatnak.


Felső - H&M

Az utóbbi egy évben nagyon megszerettem a sárga színt, így tavaszra szeretnék egy élénk sárga felsőt. Szerintem nagyon jól fel lehet vele dobni egy sima farmer-tornacipő szettet is.


Pólók - H&M, Housebrand

Szeretnék néhány mintás felsőt is, mivel basic darabokból még télen betáraztam. A Jóbarátok az egyik kedvenc sorozatom és sok márka kínálatában láttam ilyen pólót. A cicás pólókból pedig sosem elég. 😀



Sneaker - H&M 
Sportcipő - Housebrand

Nagyon rákattantam a fehér sportcipőkre és sneakerekre. Persze kissé kényes darabok, így télen nem mertem bevállalni őket, de tavaszra mindenképp szeretnék beszerezni egyet.


Loafer - H&M 

Szeretnék egy különlegesebb loafert is. Több darab is tetszik, főleg a pasztell színű darabok és a rojtosak, de még nem döntöttem el, hogy melyiket is szeretném.


Sneaker - Vans

A képen látható cipő egy kakukktojás, mert közben már meg is vásároltam, kihasználva, hogy éppen akciós volt. Szeretem a Vans Old Skool fazonját, mert nagyon kényelmes. Ez a virágmintás darab pedig már több éve nagyon tetszett.


Bőrápolás terén most csupán egyetlen termék ragadta meg a fantáziámat, egyébként a jól bevált dolgokat veszem újra mostanában. A Revolution Skincare termékekkel eddig csak pozitív tapasztalatom van. A csipkebogyós arcpermet nagyon birizgálja a fantáziámat és egyébként is nagyon szeretem az arcpermeteket tavasszal és nyáron.


Sminktermékek sem hosszú a lista, egyrészt mert itthon nem szoktam sminkelni, másrészt pedig ha mégis megyek valahová, akkor a jól bevált dolgokat használom. Egy jó szempillaspirált és egy szép nude matt rúzst viszont szeretnék az új évszakra.


Zara Wonder Rose Summer 

Nagyon szeretem a Zara parfümjeit, mert amellett hogy olcsók, hatalmas a választék és nagyon jó illatokat lehet találni. A klasszikus Wonder Rose-t tavaly már használtam és szerettem és az új verziója is nagyon szimpatikus.



Több parfümöt is használtam már a Chloétól és mindegyiket nagyon szerettem. A Love Story is régóta tetszik, de eddig még nem szereztem be, viszont most úgy érzem eljött az idő. Egy nagyon kellemes, gyümölcsös-virágos illat, igazi tavaszi darab.


Ha már ennyi időt töltök majd itthon, az jó indok néhány új illatos gyertya beszerzésére. A DW Home kínálatából néztem ki a képen látható darabot és a Yankee Candle újdonságai közül is találtam egyet, ami nagyon szimpatikus. Egyébként az előző posztomban pont a kedvenc tavaszi YAnkee Candle illataimról írtam nektek, ha még nem láttátok, olvassátok el. 

Ez volt tehát az idei tavasz rövidke kívánságlistája. Remélem hogy tetszett nektek. 

Hogy vagytok? Hogy viselitek a bezártságot? Milyen posztokat olvasnátok szívesen ebben az időszakban?

Megjegyzések

  1. Én örültem ennek a posztnak annak ellenére is, hogy mostanában nem vásárolok semmit, csak ami kifogyott és szükséges.... No meg, ruhát próba nélkül nem szerehnék. :) A ruha tetszik, és a póló!! ♥ Imádom a macskásakat, és ezen azért gondolkodom, pólót még be lehet vállalni próba nélkül is. :) Nálunk nem állt le az üzem, még járunk dolgozni..... Jó és nem is ez azért. Te is nagyon vigyázz magadra!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is dolgozom még, bár egyedül vagyok az irodában és utaznom sem kell, így amíg lehet kitartok. Köszönöm, hogy írtál. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)