Yankee Candle Tavaszi Kedvencek


Ebben a bejegyzésben három olyan kedvenc Yankee Candle illatról szeretnék mesélni Nektek, amiket elsősorban tavasszal szeretek használni. Az évek alatt sok tavaszi kollekciót kipróbáltam, de mégis ez a három illat nőtt leginkább a szívemhez, annak ellenére, hogy egyik sem kifejezetten a tavasz jegyében született, mégis ez a három illat az, amit a legszívesebben használok a kora tavaszi időszakban. Ha kíváncsiak vagytok rájuk, olvassátok el a teljes posztot. 


Számomra ez a három illet adja vissza leginkább a tavasz hangulatát. Friss, virágos, gyümölcsös és édes illatok, olyan aromák, amiktől az embernek jó kedve lesz. A napsütést, a kellemes időjárást idézik fel. 


A Sun-Drenched Apricot Rose az egyik örök kedvencem is egyben.  A rózsa és a sárgabarack illatának tökéletes elegye. Gyümölcsös és virágos illatot, mégis friss. Ez egy olyan illat, amit például egy vendégség alkalmával szívesen használok a lakás illatosítására. Az egyik legtartósabb tart is egyben, a harmadik olvasztáskor is nagyon intenzív az illata. Én általában egy felet szoktam megolvasztani és így az egész házban érezni az illatot.


A Pink Sands számomra az az illat, amit a tél végével is szívesen használok, amikor már nagyon várom a jó időt, a virágokat, a napsütést. Friss, picit fanyar, citrusos aroma, olyan, mint egy gyümölcsös limonádé. A márka egyik legrégebbi állandó illata és az én egyik örök kedvencem is. Ezzel az illattal szerintem nem lehet mellélőni, így ajándéknak is tökéletes, például egy lakásavatóra, szülinapra, vagy akár Anyák-napjára is.


A Vanilla Cupcake számomra a tökéletes húsvéti illat. Az édes, vaníliás, krémes sütiket idéző illat. Egyben az egyik legkellemesebb sütis-vaníliás illat is, amit valaha használtam. Tökéletes a meleg, napsütéses tavaszi napokra. Szintén nagyon erőteljes illat, így érdemes darabolni, kisebb helységekben akár csak egy negyed darabka is elegendő. Ez az egyik olyan illat, mai tartósan is megmarad a lakásban, akár az olvasztás utáni másnap is érezni még a kellemes, édeskés aromát.


Ezek voltak tehát azok a Yankee Candle illatok, amiket a legszívesebben használok a tavaszi hónapokban. Remélem, hogy hasznosnak találtátok ezt a bejegyzést és kedvet kaptok, hogy kipróbáljátok valamelyik illatot. 

Van kedvenc Yankee Candle illatviaszotok vagy gyertyátok? 

Megjegyzések