Garnier Kedvencek


A Garnier márka termékeit hosszú évek óta próbálgatom és használom és ez alatt az idő alatt több kedvencet is avathattam tőlük, ezekről szeretnék Nektek mesélni ebben a posztban. Ha kíváncsiak vagytok rá, melyek azok a termékeik, amik nekem nagyon beváltak és amiket állandó jelleggel használok a mindennapokban, akkor olvassátok el a teljes bejegyzést.


A Garnier Fructis Aloe Vera Hair Food maszkot már nyár vége óta használom és újra is vásároltam nemrégiben, mert a kipróbált három közül ez vált be a legjobban. Nagyon kellemes, friss illata van és puha tapintású, fényes lesz tőle a hajam. Egy tégely nekem körülbelül fél évre volt elegendő. 

Az elmúlt hónapokban a Garnier Botanic Therapy samponjait használom, felváltva a kókusztejes-makadámiás és a ricinus olajos verziót. Mindkettőnek nagyon kellemes illata van, jól tisztítanak, nem nehezítik el a hajat és nem okoztak irritációt sem. 

A Garnier Skin Naturals micellás vizet szerintem senkinek sem kell bemutatni, mert ez volt az egyik első a hazai piacon. Évek óta használom és habár több márka hasonló termékét kipróbáltam, még mindig ez a kedvencem, mert nem csípi vagy irritálja a szememet, nem szárítja a bőrt, nem hagy maga után húzódó érzést, kellemesen frissít és szépen el lehet vele távolítani a smink maradékait. Sminklemosásra és nem használom, nekem egyetlen micellás víz sem vált be erre a célra, jobb szeretem a sminklemosó balzsamokat vagy a kétfázisú lemosókat. Egy flakon nekem nagyjából fél évre elegendő, így nagyon gazdaságos is. Kapható belőle 100ml-es kiszerelés is, ami például az utazások alkalmával nagyon praktikus. 

A Garnier Bio Lemongrass arctisztító gélből már több flakonnal is elhasználtam. Nagyon finom, friss illata van, így én reggelente használom. Nem egy csodatévő termék, de szépen az összetevői, nem irritál vagy szárít és alaposan tisztítja a bőrt. Nekem pedig más elvárásom nincs egy arctisztítóval szemben. Egy flakon körülbelül két-három hónapra elegendő. 

Ezek voltak tehát a kedvenc termékeim a Garniertől. Ha Nektek is van kedvencetek a márkától, nagyon örülnék, ha megosztanátok velem és a többi olvasóval kommentárban. 😊

A fenti termékek közül használjátok valamelyiket?

Megjegyzések

  1. A micellás víz az én polcomon is gyakori vendég :) A Garniert- től nagy kedvencem még a kétfázisu Essentials sminklemosó. ;)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)