Parfüm Pillanatok: Avon "Surreal Utopia"


Korábban már próbáltam egy illatot az Avon Surreal illatcsaládból, ami nagy kedvencem lett. A legújabb, Surreal Utopia illat pedig már az illatjegyeket olvasva felkeltette az érdeklődésemet, így nagyon örültem, hogy kipróbálhattam az Avon jóvoltából. A leírás alapján egy édes-gyümölcsös, de könnyed illatot képzeltem magam elé,  ami tökéletes lehet a késő tavaszi-kora nyári napokra. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mi a véleményem erről a parfümről, akkor olvassátok végig a bejegyzést.


 A Surrel Utopia egy nagyon szép lila-rózsaszín üveget és dobozt kapott. Nagyon kis csajos ez a design, egyértelműen a romantikus lelkületű hölgyeket célozták meg vele. A kupak jól zár, így utazós parfümnek is kiváló lehet, a szórófej pedig egyenletes, dús permetet bocsát ki. Nekem elegendő belőle két-három fújás.


Most pedig nézzük meg az illatjegyeket és hogy pontosan milyen kompozíciót is kapunk. 

Fejillat: Feketeribizli
Szívillat: Jázmin
Alapillat: Vanília

Ahogy látjátok az illatjegyek számából, egy nem túl komplex illatról van szó, mégis azonnal tudtam, hogy ez egy olyan parfüm, amit szeretni fogok, hiszen mindegyik illatjegyét nagyon szeretem. Fújás után közvetlenül a vanília selymessége üdvözöl minket, amibe lágyan belesimul a a pikáns, friss feketeribizli, ami finoman gyümölcsössé teszi az illatot. A jázmin pedig lágyan, alig érezhetően fel-felsejlik a háttérben, igazi tavaszi-kora nyári illattá téve a Surreal Utopiát. Ez a parfüm tökéletes választás azoknak a fiatal nőknek, akik a gyümölcsös-édes, de mégsem fojtogató illatokat kedvelik. Ez egy ideális hétköznapi parfüm, ami csajos, vidám, nem túl tolakodó és nagyon jól illik a tavaszi-kora nyári hónapok hangulatához. 
A tartósságát tekintve picit csalódott vagyok, mert csak körülbelül négy órán át éreztem magamon, viszont ruhán hosszabb ideig megmarad az illata. De mivel az üveg nagyon jól zár, így biztonsággal magunkkal vihetjük, hogy napközben felfrissíthessük az illatát.


Összességében egy nagyon kellemes, gyümölcsös és édes, de mégsem émelyítő, vagy túl erőteljes illat a Surreal Utopia. Ha valaki nyárra keres parfümöt, akkor érdemes kipróbálni.

Ti milyen illatokat kedveltek nyáron? Van kedvenc Avon parfümötök? 

Megjegyzések

  1. A Surreal altípusú Avon parfümök nagyon jók, nekem is volt hozzá szerencsém, ezért szeretnék majd a jövőben többet is kipróbálni. A Surreal Sky nevű is mennyei, igaz azt inkább nyár végi-ősz eleji illatnak használtam- még talán maradt is belőle egy kevés. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)