Nyári fényvédelem az Avonnal


Nem csupán a nyár az egyetlen évszak, amikor érdemes figyelni a fényvédelemre, az arcunk esetében különösen fontos, hogy védjük a napfény káros hatásaitól egész évben. Viszont a nyári hónapokban különösen fontos, hogy védjük bőrünket, hiszen nem csak a strandon éghetünk le, hanem egy kirándulás, kerti parti vagy akár csak egy hosszabb kinti séta is elegendő ahhoz, hogy a bőrünk károsodást szenvedjen. Azt pedig remélhetőleg senkinek sem kell elmagyarázni, hogy napozáskor pedig kötelező a fényvédő használata. Az Avon kínálatában számos terméket találhatunk a biztonságos strandoláshoz és amik hétköznap is hasznosak tudnak lenni nyáron, ezek közül a márka jóvoltából kipróbálhattam néhányat, amikről részletesen olvashattok ebben a bejegyzésben.


Mindegyik terméket kipróbáltam a hétköznapokban is és közvetlen strandolás-nyaralás alkalmával is, így kellően ki tudtam tapasztalni a használatukat. Kezdjük azzal, hogy a fényvédő termékek méretükből adódóan ideálisak utazáshoz, de akár hétköznapokon is magunkkal vihetjük őket. 


A kedvencem a Care Sun+ SPF 50-t tartalmazó mattító hidratáló fényvédő krém. Nem mattít csont szárazva, de nagyon szépen kordában tartja a bőr kifényesedését a forró napokon is. Primerként is bevált, szépen lehet rá sminkelni. Az illata kellemes és pár perc alatt be is szívódik, így sietős reggeleken is abszolút használható. 


Szintén 50-es SPF-el készült egy kifejezetten érzékeny bőrre készült fényvédő krém is, ami erősen vízálló a leírás alapján de én minden fürdés után újra kentem és így teljesen jól működött közvetlen napsütésben vízparton is. Ez is gyorsan beszívódik és nem okoz semmilyen bőr irritációt. 


A napozás utáni C vitaminos After Sun hűsítő spray számomra igazi must have lett. Nagyon szépen ápolta a bőrömet a napozás és a klóros medencevíz okozta igénybevétel után. Kellemes az illata és gyorsan beszívódik és tényleg, érezhetően hűsít. Érdemes a hűtőben vagy hűtőtáskában tartani.


Összességében mindegyik termék bevált és mindegyiket szívesen használom. A fényvédelem szerintem nagyon-nagyon fontos dolog, amit komolyan kell venni. Nyáron használjatok naptejet hétköznapokon is, ha hosszabb ideig tartózkodtok kint. A strandon pedig minden fürdés után, de legalább óránként érdemes bekenni magatokat és a délelőtt tizenegy és délután három óra közötti időszakban próbáljatok meg legalább félárnyékos helyet keresni. Szintén fontos a kalap és napszemüveg, különösen ha közvetlen napfénynek vagytok kitéve hosszabb ideig, például nyílt vízen vagy városnézés-kirándulás alatt. 


Próbáltátok már az Avon fényvédőit? Milyen termékeket használtok a bőrötök védelmére nyáron?

Megjegyzések

  1. Szia,szèp napot# Pont jókor jött ez a teszt.Ma voltam a dm-ben,szerettem volna egy naptejet arcra,a Garnier Ambre Solaire SPF 50-et,de sajnos nem volt.
    Szerintem teszek egy próbát az èrzèkeny bőrre való termèkkel.

    Júlia

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)