Autumn Wishlist 2020 - Őszi Kívánságlista 2020

Idén valahogy már augusztusban elkapott az őszi hangulat, egy hideg, esős napon. Hazaérve főztem egy bögre teát és elkezdtem tervezgetni, hogy miket fogok beszerezni a legszínesebb évszakra. Azóta is a piszkozatok közt várt ez a poszt, néha írtam hozzá, néha kivettem belőle dolgokat, de mostanra már összeállt a fejemben, hogy miket is szeretnék beszerezni a következő hónapokban. Ha kíváncsiak vagytok rá, olvassátok végig a posztot.

Még tavaly kapott el a mustárságra szín-imádat. Azóta rengeteg darabot beszereztem ebben az árnyalatban, de egy szép sárga dzseki még szerepel a kívánságlistámon. A képen láthatót az Answer webshopban találtam.

Szeretnék még egy barna szövetkabátot is, egy sima letisztult darabot, amit sportosabban és elegánsabban is lehet viselni. A képen látható kabát a Sinsay webshopból van.

Mostanában ismét szerelembe estem a kockás holmikkal. Ez a H&H ruha nagyon tetszik, simán el tudom képzelni őszre egy vastag harisnyával és bakanccsal.

Szintén a H&M webshopból való ez a nadrág, amit azóta már meg is rendeltem. Tavaly már szemezgettem egy hasonló darabbal, de mire rászántam magam a beszerzésére, már elfogyott a méretem. Idén sikerült időben lecsapni rá.

Nagyon szeretem ezt a szabást a miniszoknyáknál és már évek óta szeretnék egy ilyen szoknyát. Ezt a H&M-ben néztem ki. Szerintem jól mutatna egy vastag pulcsival.

Minden évszakban be szoktam szerezni néhány basic felsőt, hiszen hétköznapokon általában ezeket viselem, így általában csak egy-két szezont bírnak ki. Ez a felső szintén a Sinsay webshopból van.

Legjobban a pulcsis időt szeretem az őszben és minden évben szoktam venni néhány új darabot, de egy sima, basic fekete pulcsi még hiányzik a gyűjteményemből. A H&M kínálatában találtam ezt a ballonujjú pulcsit, szerintem nagyon jópofa.

Basic kardigánból sosem elég. Itt általában a bézs-fekete vonalon szoktam mozogni. A képen látható H&M kardigán már úton van hozzám. Nagyon kis egyszerű, alapdarab, de szerintem egy extrább felsővel, farmerrel és egy loaferrel tökéletes lesz a kora őszi napokra.

Egy szép piros pulcsi is évek óta kívánságlistás darab már számomra. A képen láthatót is a H&M webshopban néztem ki. Szeretek ősszel és télen is színeket viselni és egy szép pulcsi erre tökéletes megoldás, hiszen még melegen is tart.

Néhány vastagabb harisnyát minden ősszel és télen be szoktam szerezni, mert így gyakrabban nyúlok a gardróbomban a szoknyák és ruhák után, elvégre nem kell attól félnem, hogy fázni fogok.

Már tavaly is szemezgettem a brogues cipőkkel, de akkor végül nem vásároltam meg ezt a fazont, viszont idén szeretnék egyet. A H&M webshopban többet is találtam ami tetszik, a képen látható is onnét van. Szerintem nagyon jól mutatnak szoknyával és nadrággal is és tökéletesek a húsz fok körüli őszi időjáráshoz.

Már tavaly is szerettem volna egy platform bakancsot, de mire ténylegesen beleértünk az őszbe, már elfogytak azok a darabok, amiket kinéztem magamnak, így mire kikerül ez a poszt, a képen látható bakancs már a szekrényben várja majd, hogy felavathassam az első hideg őszi napon.

Idén rám tört a fehér tornacipő imádat és rövid időn belül kettő darabot is beszereztem, de ez a prémes darab még kell a gyűjteményembe. Szintén H&M.

Az idei táska-őrület egyértelműen a Bottega Veneta divatháztól ered és személy szerint én odavagyok ezekért a 80-as éveket idéző darabokért. A képen látható Housebrand webshopból való.

A parfüm kívánságlistámon idén őszre két darab szerepel, az egyik a The Library of Fragrance Cinnamon Bun parfümje. Mivel imádom a fahéjas csigát, így nem is kérdéses, hogy ha kapható fahéjas csiga illatú parfüm, akkor nekem az kell. 

A másik kívánságlistás darabom a Jimmy Choo Fever, amiről már írtam a legutóbbi parfüm-kívánságlistás posztban. Igazi brutál dögös őszi illat.

Egy ideje már szemezgettem a Maybelline Nudes Of New York palettával, de eddig mindig meggyőztem magam, hogy nincs szükségem még egy nude palettára. Aztán az első hűvös őszi reggelen, készülődés közben megint úgy éreztem, hogy jó lenne nekem ez a kis paletta, így fel is került a listámra.

A Notino webshopban több új márka is elérhető, köztük a Smashbox, akiknek a termékeivel már hosszú ideje szemezgetek. Őszre szívesen kipróbálnám a képen látható alapozót. 
 

Szintén újdonság a Notino webshopban a Pat McGrath márka. Az ikonikus rúzsaikat eddig csak ácsingózva néztem, hiszen nem csak a csomagolásuk mesés, de a színek is. Mindenképpn szeretnék egy Pat McGrath Mattetrance Lipstick-et, legjobban a képen is látható, Flesh árnyalat tetszik.

Számomra az ősz akkor kezdődik igazán, amikor meggyújtom az első őszies illatgyertyát. Idén többet is kinéztem, a Bath and Body worksből már be is szereztem egyet, de a képen látható Sweather Weather is szerepel a kívánságlistámon. Gyógynövényes-fás illat, tökéletes az őszies időjáráshoz.

A Yankee Candle idei őszi kollekciója is nagyon izgalmasra sikerült. Legjobban a Yankee Candle Warm&Cozy illat fogott meg a leírás alapján, egy édes, melengető aromát képzelek el, ami tökéletes lesz az esős-ködös őszi estékre. 
 
Ez volt tehát az idei őszi kívánságlistám. Remélem, hogy érdekesnek találtátok ezt a posztot és esetleg ötletet is tudtatok belőle meríteni, hogy mit érdemes beszerezni az idei őszre. 
 
Nektek mi szerepel a kívánságlistátokon? Mik a kedvenc őszi darabjaitok? 

Megjegyzések

  1. A szoknya és a harisnya nálam is kívánságlistás. A kockás ruha és a fahéjas parfüm 😍😍😍

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy írtál. :) Örülök, hogy tetszett a poszt.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)