Garnier Hyaluronic Aloe Jelly Teszt/Vélemény

Hosszú ideje szemezgettem már a Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe Jelly hidratálóval, mivel nehezen térek el a megszokott, jól bevált arcápolási termékeimtől. Általában mindig ezeket vásárolom újra és csak ritkán bővül a rutinom egy-egy új darabbal. De mivel tudtam, hogy a bőröm szereti a hialuronsavat és a géles állagú termékeket, így végül beadtam a derekam. Hogy végül bevált e a Garnier ezen terméke, azt megtudhatjátok, ha végigolvassátok a posztot.

 A csomagolása egyszerű és letisztult. Nekem tetszik az átlátszó tégely, sokkal mutatósabb és minőségibb mint a Garnier arckémektől megszokott kerekded műanyag tégely. 

Egyébként nem a kedvenceim a tégelyes arckémek, hiszen ezek használata nem túl higiénikus. Jobb szeretem a pumpás, pipettás vagy épp tubusos termékeket. 

A dobozon található információk szerint a termék 96%-ban természetes összetevőket tartalmaz. Ígérete szerint 48 órán át tartó hidratál, gyorsan felszívódik és rugalmassá, feszessé teszi a bőrt.

A textúrája nagyon érdekes, valahogy a zselé és a szérum között mozog. Nem kifejezetten zselés az állaga és a bőrrel érintkezve szinte folyékonnyá válik. Az illata nagyon kellemes, friss és viszonylag gyorsan elillan. 
A felszívódása átlagos, nekem nagyjából két perc alatt beszívja a bőröm és szerencsére nem hagy ragacsos érzetet. Felvitel után a bőröm érezhetően puhább, élettel telibb és ruganyosabb lesz. Nagyon szépen lehet fölé sminkelni is ami szintén pozitívum. 

Önmagában viszont még az én kombinált bőrömre is kevés, mindenképp kell mellé még valamilyen szérum vagy esszencia, ha valakinek szárazabb a bőre akkor talán mindkettő. Én nappalra szoktam használni, a gazdagabb hidratálómat meghagytam estére. 

Elsősorban zsíros-kombinált vagy normál bőrre tudnám ajánlani, száraz bőrre szerint kevés.

Összegzés: Nagyon jó kis hidratáló és azt hiszem tökéletes lett volna nyárra, picit sajnálom is, hogy nem vettem meg előbb. Nem tudom, hogy a hűvösebb idő elteltével mennyire lesz elegendő a bőrömnek, de amíg úgy érzem, hogy működik, addig használni fogom. Tényleg szépen "kitölti" a bőrt és nagyon kellemes, frissítő érzés a használata. Nem mondom, hogy ez lesz az új kedvenc termékem, de egyáltalán nem bántam meg, hogy beszereztem és jövő nyárra talán újra is fogom majd vásárolni. 

Értékelés: 5/4

Egy pontot levontam, mert tényleg nem a kedvenceim a tégelyes hidratálók és habár normál vagy kevert bőrre ajánlják, én önmagában kevésnek érzem.

Ti kedvelitek a zselés hidratálókat?

 

Megjegyzések