Avon Anew C vitaminos melegítő hatású arcradír Teszt/Vélemény

Egy ideje már nem használok fizikai hámlasztókat, de most tartottam egy kis szünetet a kémiai hámlasztó használatában, így adott volt az alkalom, hogy kipróbálhassam az Avon Anew C vitaminos melegítő hatású arcradírját, amit tesztelésre kaptam. Ez az újdonság azonnal felkeltette az érdeklődésemet, mert használtam már korábban is c vitaminos bőrápoló készítményt és a bőröm nagyon szerette. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy ez a termék bevált e, akkor olvassátok el a posztot.

A csomagolás a klasszikus Avon tubus, a minimalista stílussal. Jól záródik, szinte nehéz is kinyitni így utazáshoz is jó választás lehet. 
Maga az arcradír nagyon sűrű, élénk sárga színű, az illata citrusos-virágos. 
Ígérete szerint vízzel együtt alkalmazva melegítő hatása van és hatékonyan hámlasztja a bőrt. Tetszik, hogy nem ígért csodát, nincsenek hangzatos mondatok. 

Én bevizezett bőrre kentem fel és pár pillanattal később, ahogy a bőrömbe masszíroztam, azonnal érezhető volt egy kellemes, melengető érzés. A radírozó részecskék meglehetősen durvák, ha valakinek erre érzékeny a bőre, akkor nem fogja szeretni. Én sem hiszem, hogy heti rendszerességgel tudnám használni, de egyszer-egyszer belefér a bőrápolási rutinomba, ha szüntet tartok a kémiai hámlasztásban. 

Használata után a bőröm pihe-puha lett és sok más fizikai radírral ellentétben nem szárította ki az arcbőröm, sőt kifejezetten hidratáltnak és élettel telinek éreztem. 

Nagyon kellemes csalódás volt ez a termék. Nem egy csodatévő darab, de szerintem egy szuper bőrradír, ami a normál bőrtípushoz nagyon jól passzol.

Összegzés: Szerintem klassz kis termék. Tény érezhető a melegítő hatása és hatékonyan radíroz. Az ára is kedvező és mivel kevés kell belőle, így akár több hónapra is elegendő egy tubus. Ha valaki normál bőrre keres fizikai peeling terméket, akkor érdemes kipróbálni. 


Értékelés: 5/5 

Nem tudnék rá rosszat mondani, elvégre nem ígért csodát, de amit ígért azt be is tartotta. A csomagolása praktikus, a használata egyszerű, így jár a maximális pontszám. 


Ti a fizikai vagy kémiai peelingeket kedvelitek jobban? Próbáltatok már valamilyen C-vitaminos bőrápoló terméket?

Megjegyzések