L'Oréal Paris Air Volume Mega Mascara Szempillaspirál Teszt/Vélemény

Épp időszerű volt új szempillspirált vásárolnom, így a választásom a L'Oréal Paris Air Volume Mega Mascara-ra esett, ami a L'Oréal Paris újdonsága. A drogériás szempillaspirálok között formabontó tubus és a rose gold csomagolás azonnal levett a lábamról, a leírás alapján pedig nagyon szimpatikus volt, így gondoltam teszek vele egy próbát. Az elmúlt egy hétben minden nap használtam és szerintem ennyi idő bőven elég ahhoz, hogy egy szempillaspirált kiismerjen az ember, így megszületett ez a poszt. Ha kíváncsiak vagytok a véleményemre, akkor olvassátok végig.

A csomagolása tényleg nagyon mutatós és elegáns. Szerintem manapság bármit el lehet adni ezzel a rose gold színnel, annyira trendinek számít. tetszik, hogy nincs tele felesleges felirattal. 
 

 
 A márka logója a tubus hátoldalán kap helyet. A tubus jól záródik, így biztonsággal utaztatható is.


Az első számomra negatív tapasztalat, a keféből kiálló hosszú szál volt, ami nyilván gyártási hiba. Ezt külön le kellett vágnom. Számomra ez eléggé lehangoló, hiszem nem a legolcsóbb drogériás  kategóriáról van szó. A kefe hatalmas, engem a Rimmel évekkel ezelőtti indokolatlanul orbitális keféire emlékeztet. Akinek hozzám hasonlóan pici és mélyebben ülő szeme van, illetve rövidebb szempillái, annak erősen meg kell küzdenie vele, hogy szépen be tudjon festeni minden szálat. 

A felvett festék mennyisége is rengeteg, nem győztem lehúzni a kefét a tubus szélén. Pedig a festék állaga nagyon jó lenne, nem túl híg és nem is sűrű, hogy összetapassza a pillákat. Viszont meglehetősen lassan szárad, így hajlamos elkenődni pislogáskor. Még egy rossz pont részemről, hiszen hétköznapokon általában negyed óra alatt szeretem letudni a sminkelést.


Előtte és utána képek. Egy rétegben felvéve láthatjátok. Szépen hosszabbít és picit ível is, de nem nevezném mega-szempillaspirálnak semmiképpen. Egyáltalán nem produkál látványosabb hatást, mint bármelyik másik L'Oréal Paros szempillaspirál, sőt biztos vagyok benne, hogy a márkának vannak jobb darabjai is, amik jobban hosszabbítanak (Telescopic False Lash) és szebben dúsítanak (Volume Million Lashes). 
Az pedig biztos, hogy a kefe mérete és formája miatt a használata sem a legegyszerűbb. Egy kicsit úgy érzem, hogy ismét azoknak készült egy szempillaspirál, akiknek alapjáraton is hosszú szempillái vannak. 
Ami viszont mellette szól, az a tartóssága, hiszen tizenkét óra viselés után sem kenődött el, vagy kezdett potyogni, pedig esős-ködös időjárásban viseltem. 
Összességében azt kell hogy mondjam, egy korrekt hétköznapi spirál, amit némileg körülményes használni, de meg lehet szokni ezt a nagyobb kefét is. Biztosan nem lesz a kedvencem, de el fogom használni. 

Ti próbáltátok már a L'Oréal Paris Air Volume szempillaspirált? Milyen szempontok alapján szoktatok szempillaspirált választani?


Megjegyzések