Parfüm Pillanatok: Avon - "Far Away Rebel&Diva"

Az Avon idén őszre egy igazi csajos, dögös partiillatot dobott piacra a Far Away Rebel&Diva személyében. A Far Away Rebel névre keresztelt kiadásának sikere után nagyon kíváncsi voltam az új változatra is különösen miután megláttam az illatjegyeit, így nagyon örültem, hogy az Avon jóvoltából kipróbálhattam.  Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mi a véleményem róla, akkor olvassátok el a teljes posztot. 

Nagyon tetszik a parfüm doboza és üvege is. Igazán őszies ez a sötét pink és arany színvilág. Az üveg formája számomra klasszikusan Avon stílusú. Nagyon tetszik hogy ezekkel az egyszerű formai elemekkel is ilyen mutatós külsőt tudnak alkotni. A kupak nagyon jól zár, mi több szinte nehéz is levenni, így a parfüm biztonsággal utaztatható, vagy akár hétköznapokon is magunkkal hordhatjuk. 

A szórófej lágy, de sűrű permetet bocsát ki, bőven elég belőle egy-két fújás.

Illatjegyek: 

Fejillat: Rózsabors
Szívillat: Sambac Jázmin
Alapillat: Popcorn, Karamell

Nagyon-nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen lehet az a parfüm, aminek az illatjegyében popcorn is szerepel. Furcsamód az egyik kedvenc illatom a világon a friss, vajas popcorn, a karamellről nem is beszélve.
Ha pedig a parfümökről van szó, a rózsabors, mint illatjegy, nekem mindig telitalálat. 

Fújás után közvetlenül a rózsabors karcos, fűszeres aromája üdvözöl minket, amit finoman lecsitít egy lágy, édes vajas esszencia, ami a parfüm teljes jelenlétét végigkíséri. A háttérben fel-felcsillan a jázmin virágos könnyedsége, ami jól egyensúlyozza a karamell édességét. 
Szerintem ez egy tökéletes őszi illat azoknak akik a nem túl édes és fűszeres illatokat kedvelik. Egyértelműen az átmeneti időszakra készült, hiszen tavaszra és nyárra túl sok lenne, viszont téli illatnak én nem érzem elég karakteresnek. Viszont a vajas karamelles aroma annyira kellemes és melengető, hogy számomra nagyon jól illeszkedik a borongós őszi napok hangulatához. Bevállalósaknak nappali illatnak is tökéletes, de én leginkább egy bulizós illatnak tudnám elképzelni, már amennyire az ember lánya jelenlegi korlátozások között ki tud rúgni a hámból. 
Ha korosztályhoz kellene kötni, akkor én a 20-as és 30-as hölgyek illatának tudnám nevezni. Egy fiatalabb lánynak szerintem még túl tömény, egy idősebb nőhöz pedig nem elég karakteres. 
A tartósságát tekintve kiemelkedő. Rajtam nyolc órán át érezhető volt, ruhán pedig még másnap is megmaradt az illata. Az árát tekintve abszolút a megfizethető kategória, most akciósan 3299 Forintba kerül, és ezért az összegért 50ml parfümöt kapunk, ami több hónapra elegendő.

Milyen parfümöket kedveltek ősszel? Van kifejezetten buli-illatotok?

Megjegyzések