Holika Holika Daily Fresh Rice Arctisztító Hab Teszt/Vélemény

Nem ismeretlen számomra a koreai Holika Holika márka, hiszen már több terméküket használtam és szerettem. Kifejezetten estére kerestem arctisztítót és ekkor jött szembe velem a Holika Holika Daily Fresh Rice ami kifejezetten száraz bőrre ajánlott, hidratáló hatású arctisztító készítmény. Nagyon kíváncsivá tett, hogy ugyan tubusban van, de mégis hab állagú, így gondoltam, hogy teszek vele egy próbát. Az elmúlt pár hétben napi szinten használtam, így azt hiszem most már kellően részletes véleményt tudok róla írni Nektek. Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor olvassátok végig a posztot.

Kezdjük azzal, hogy megtévesztés áldozata lettem. Ugyanis ez a termék alapból nem hab állagú, hanem egy nagyon sűrű krémet rejt a tubus. 150ml-t kapunk egyébként 1680 Forintért, ami nagyon jó ár egy arctisztítóért. A flakon masszív, viszont sajnos nem zár jól, az első kinyitás óta nem is tudtam teljesen visszazárni, így nem lesz belőle utazós termék. 

Az illata nagyon érdekes, nem az Európában megszokott illattípus, így kellett pár alkalom, hogy megszokjam. Szinte körülírhatatlan, picit krémes, de ugyanakkor friss illat, amit mostanra nagyon kellemesnek érzek. 

A használata a következő módon történik: benedvesített arcra kell felvinni belőle nagyjából egy babszemnyi mennyiséget, ami a bőrbe masszírozva, sűrű habbá változik. Ez a hab nagyon kellemes, szinte rátapad a bőrre és minden szennyeződést, smink-maradékot lehoz. Ugyanakkor egyáltalán nem szárít és nem hagy maga után feszülő érzést sem, csak friss, üde és ragyogó bőrt. Egy hét után azt vettem észre, hogy a bőröm sokkal rugalmasabb és simább lett és hosszú távon sem okozott semmilyen irritációt és ugyanolyan jól működik, mint az első napokban, így új kedvencet avathattam a személyében. Egyébként még három másik verzió is kapható belőle, köztük egy faggyútermelés szabályozására készült és egy hámlasztó változat is. Szerintem ezeket is ki fogom használni, bár ez a 150ml úgy érzem még nagyon sokáig elegendő lesz.

Ha a téli hónapokra kerestek arctisztítót, ami nem szárít, de cserébe nagyon alaposan tisztít, akkor nagyon tudom ajánlani, hogy tegyetek vele egy próbát. 

Ismeritek a Holika Holika termékeket?

Megjegyzések