Avon True Power Stay Ajakrúzs Teszt/Vélemény

 

Az Avon rúzsai ritkán okoznak csalódást, így az új Power Stay rúzsokat is nagy lelkesedéssel kezdtem tesztelni. Tizennégy csodás árnyalat kapható belőlük, amik között biztosan mindenki találhat kedvére valót, hiszen a visszafogott nude színektől kezdve, a klasszikus piroson át a merészebb pink és sötétebb színekig mindent megtalálunk közöttük. Én két színt próbálhattam ki az Avon jóvoltából, ezekről olvashattok a bejegyzésben és természetesen színmintákon is élesben viselve is megmutatom majd őket. Ha kíváncsiak vagytok rájuk, olvassatok tovább.

A Power Stay rúzsok félmatt rúzsok, tehát nem az a kellemetlen, "koppanós" sok esetben szárító hatású matt ami az utóbbi években uralta a beauty-világot. Egy majdnem géles állagú rúzst képzeljetek el, ami felkenve szinte nem is érződik az ajkakon, mégis nagyon tartós. 

A csomagolás nagyon szép, egyszerű, de elegáns. A rúzsok lefóliázva érkeznek, a kupakjuk jól záródik. Sajnos az esetemben a piros rúzs beleért a kupakba és emiatt a teteje egy picit benyomódott, de ettől még használható. A kupak jól zár, így bátran bedobhatjuk táskába is.

Az általam próbált két árnyalat a Constant Cherry, ami egy hideg tónusú piros és a Stay on Spice, ami egy barnás nude szín. 

A formula valami fantasztikus, szinte géles és könnyedén siklik az ajkakon. Egyáltalán nem szárít, de ugyanakkor nagyon tartós. Rajtam nyolc órát kibír, igaz evés után a száj belső részén picit megkopik, de könnyedén ki lehet igazítani és még a maszkomat sem keni össze. 

Egyébként ti viseltek rúzst most, hogy szinte mindenhová kötelező a maszk? Én hétköznapokon az irodámban mindig viselek, már csak a saját magam kedvéért is, valahogy mindig feldobja a hangulatomat, ha egy szép rúzs van rajtam. Szinte egész januárban eddig ezt a két rúzst viseltem felváltva, ami szerintem mindent elárul arról, hogy mennyire megszerettem őket. 

A fedésük egyébként alapból nem teljes, de építhetőek, így az első réteg egy amolyan "soft blur" hatású, de ha kétszer, háromszor átmegyünk rajta, akkor teljes fedéssé lehet építeni őket.

Íme a két szín swatcholva. Szerintem egyszerűen mesések, nem is tudnék kedvencet választani. A piros az a tökéletes, klasszikus vibráló piros, még a Stay on Spice egy gyönyörű barnás nude, ami minden sminkhez passzol.


Itt pedig felkenve láthatjátok őket. 

Az áruk nagyon kedvező, hiszen csak 1699 Forintba kerülnek, ami egy jó és tartós rúzsért szerintem szuper ár. Nekem nagy kedvenceim lettek, sőt kinéztem még két árnyalatot, a High Voltage Vino és a Neverending Nude színeket, amiket még mindenképpen meg szeretnék venni.

Ti viseltek mostanában rúzst? Kedvelitek az Avon rúzsait?

Megjegyzések

  1. Csak Avonos rúzsaim vannak. Egyik kedvencem egy matt rúzs, Ruby Kiss. Vannak sötétebb árnyalataim is, de ő a nagy Ő!! Kis alá dolgozást igényel, kevés kis ajakápolót, de ez szerintem minden matt/vagy nem matt rúzs alá kell. 💄👑
    s.maja08

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)