Nivea Cleansing Oil Nourishing Macadamia Teszt/Vélemény


 A tavalyi évben már kipróbáltam a Nivea arctisztító olajai közül kettőt és mivel mindkettővel nagyon meg voltam elégedve, ezért arra gondoltam, hogy teszek egy próbát a Nivea Cleansing Oil Nourishing Macadamia arctisztító olajjal is, ami kifejezetten száraz bőrre készült. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy ez a termék is bevált el, akkor olvassátok végig a posztot.


A csomagolása teljesen megegyezik a másik két változatéval, csupán abban tér el, hogy ez rózsaszín. A pumpás adagoló nagyon jól működik, egy nyomással épp elegendő mennyiséget lehet kinyerni a flakonból. Ígérete szerint gyengéden, de alaposan tisztít, megakadályozza a bőr kiszáradását és frissíti is azt. 

Már első használatnál feltűnt a különbség a másik két változathoz képest. A makadámia olajos változatnak van a legerősebb illata, de ez sem bántó. Az állaga ennek olajosabb, mint a másik kettőé és lemosás után is hagy egy picit olajosabb érzést a bőrön, talán mert kifejezetten száraz bőrre ajánlott. Mivel én a double cleansing technikát használom, tehát még egy arctisztítót is használok utána, így ez az olajos érzés azután megszűnik. 
Egyébként nagyon alaposan tisztít, szépen leszedi a smink maradványait az arcról. Ha csak szemöldökceruza és szempillaspirál van rajtam, akkor önmagában is elegendő, hogy leszedje a sminket, de ha mást is viseltem, akkor előtte külön sminklemosót is használok.


Semmilyen irritációt, vagy bőrproblémát nem okozott, sőt úgy vettem észre, hogy a hidegebb időben kifejezetten jól esik a bőrömnek ez a kis extra ápolás amit nyújt. Nem is tudnék a három változat közül kedvencet választani, mert a különböző évszakokban mindegyik jól teljesített. Nekem az arctisztító rutinom alappillérei lettek ezek az olajos arctisztítók és nagyon szeretem őket. Az áruk is kedvező és tényleg sokáig elegendő egy flakon.


Nekem nagyon bejöttek és csak ajánlani tudom őket, hogy próbáljátok ki valamelyiket a három változat közül. 

Milyen arctisztító terméket használtok most? Próbáltátok már a Nivea arctisztító olajokat?

Megjegyzések