Winter Wishlist - Téli Kívánságlista

Az utóbbi években állandóan úgy éreztem, hogy az ősz valahogy kitolódott időjárás szempontjából és már a december is inkább egy ilyen őszutónak felel meg, a tél pedig általában januárra esik. Talán emiatt van az is, hogy habár már december közepén elkezdtem összeállítani ezt a posztot, csak most fejeztem be, mert egyáltalán nem volt téli hangulatom. Most viszont, hogy esett egy pici hó és a hőmérséklet is fagypont közeli, végre kedvet kaptam hozzá, hogy elővegyem ezt a piszkozatot és befejezzem. Ha kíváncsiak vagytok rá, miket szeretnék beszerezni az elkövetkező hetekben, akkor olvassátok végig a posztot.


Nem sok tapasztalatom van a Mohito márkával, mert eddig csak táskát rendeltem tőlük, de nagyon megtetszett a farmer-kínálatuk és kinéztem egy sötétkék magad derekú darabot, aminek végre nem bokavillantó szára van.


A Sinsaú újdonságai között bukkantam erre az extra cuki kopaszmacskás pólóra. Szerintem nagyon vicces darab és egy hozzám hasonló macska-maminak szinte kötelező. Egyébként még több cicás pólót is találhattok a márka kínálatában. Én nagyon megszerettem a pólóikat, mert habár igazán kedvező az áruk, ez a minőségen nem látszik, jól bírják a mosást és nem nyúlnak ki pár viselés után.

December óta szemezgettem már ezzel a H&M kabáttal, de nem voltam benne biztos, hogy kell e nekem még egy szövetkabát pláne így, hogy a heti nagybevásárláson kívül máshova úgysem tudnám felvenni, hiszen hétköznapokon általában parkát hordok. De annyira tetszik ez a zöldesszürke szín, hogy azt hiszem beadom a derekam.


A Sinsay oldalán most nagyon szuper edzőcuccokat lehet kifogni. Én ezt a bordó nacit néztem ki magamnak. Nagyon jó áron vannak és nagyon szép színekben, kedvező áron, szóval siessetek és nézzetek körül.


A régi Adidas edzőcipőm már megszolgálta a magáét, így az otthoni edzéshez ismét a márkától szeretnék választani egy darabot. Egyelőre az Archivo modell tetszik legjobban.


A H&M leárazáson néztem ki ezt az óriás buffalo kockásra hajazó mintájú sálat. Szerintem nagyon mutatós és az elegánsabb szettekhez is jól passzolna.


Szintén H&M-es felfedezés ez a Chanel-dupe láncos táska. Ez is egy olyan darab amit elegánsabb és lezserebb outfitekkel is lehetne kombinálni. Az utóbbi egy évben teljesen átszoktam a kisebb táskákra, talán azért is mert nem igazán megyek sehová hosszabb időre, így nem kell egy teljes túlélőkészletet magammal vinnem, a maszk és kézfertőtlenítő pedig ezekben is elfér.


Lassan itt az ideje, hogy egy új jógamatracot is beújítsak. Eddig legjobba ez a leopárdmintás H&M darab tetszik a legjobban.

Most, hogy hidegebb az idő, a jól bevált The Ordinary hidratálóm és szérumom egy picit kevésnek tűnik, ezért új hidratáló után vadászok. Korábban már használtam a Clinique Moisture Surge 72-Hour krémet és nagyon szerettem, így most is ő vezeti a listámat, már csak azért is, mert többféle kiszerelés is elérhető belőle.


Hosszú ideje szemezgettem már a Colourpop Going Coconuts palettájával, ami időnként fel is került a kívánságlistámra, de amikor akadt egy jó kis akció, akkor mindig lecsúsztam róla, most viszont már úton van hozzám. Szeretnétek róla posztot?

Tudtátok, hogy a Notino webshopjában már szinte az összes MAC Cosmetics termék elérhető? A mini rúzsok közül kinéztem magamnak több darabot, de télre a Velvet Teddy-t néztem ki, ami szerintem egy klassz univerzális darab, hiszen hétköznapokra is tökéletes de egy szemhangsúlyos alkalmi smink mellé is jó választás lehet.

A Colourpop Lippie Stixjei a kedvenc rúzsaim között szerepelnek. A Poison árnyalat is régóta kívánságlistás nálam és most végre meg is rendeltem, habár szinte mindig maszkban vagyok, az irodába még mindig szeretek felkenni egy szép rúzst, már csak a magam kedvéért is.



A Benefit Cheek Stars Reunion Tour Mini palettában két pirosító és egy bronzosító kapott helyett, amik közül kettő olyan árnyalat (Georgia és Hoola) amiket már régóta nézegettem. Szerintem nagyon jó kis kompakt darab hétköznapokra és utazáshoz is. Nekem legjobban ezek a kisebb arcpaletták jönnek be. Korábban több nagyobb palettát is vettem, de azokat ritkán vettem elő. Ráadásul a Benefit termékei nem csak a minőségük miatt örvendenek nagy népszerűségnek, hanem igazán mutatósak is. 

Nektek van kívánságlistátok erre a télre? Mi szerepel rajta?

Megjegyzések