Avon The Freshness Ritual Arctisztató Hab Teszt/Vélemény

Szeretek új arctisztítókat kipróbálni és akár minden évszakban lecserélni a bőrápolási rutinom egyes elemeit. Az Avon The Freshness Ritual habos arctisztítója már a leírással megfogott és úgy gondoltam, hogy tökéletes tavaszi darab lenne. Az Avon jóvoltából ki is próbálhattam és most ebben a bejegyzésben megosztom veletek a véleményemet róla.

A csomagolás nagyon praktikus és a flakon igazán tavaszias az üde zöld színével. 150ml-es kiszerelésben kapható és pumpás adagolóval érkezik. A kupak jól zár. Az adagoló egy nyomásra elegendő habot adagol a tenyerünkbe. Nedves arcbőrre kell felvinni, majd a bőrbe masszírozni és leöblíteni. Az illata kellemes, friss, de egyáltalán nem túlzó. Szerintem nagyon szuper darab egy reggeli arcápolási rutinba, mert valóban érezhetően frissíti a bőrt. Használata után nem tapasztaltam szárazságot vagy irritációt. 

Mivel nagyon kevés is elegendő belőle, így mindennapi használat mellett is szerintem nagyon sokáig elegendő egy flakon, ami ha azt nézzük, hogy most akciósan 999 Forintba kerül, akkor szuper ajánlat.

Szerintem nagyon jó kis arctisztító, ha valaki nem konkrét bőrproblémára keres megoldást, csak szeretne egy kellemes, valóban frissítő terméket bevinni a reggeli arcápolási rutinjába. Az ára pedig igazán baráti. 

Ti milyen arcápoló termékeket használtok reggelente?

 

Megjegyzések