Parfüm Pillanatok: Avon Attraction Desire Illatpáros

 

 Az Avon Attraction kollekciójából korábban már próbáltam egy illatpárost, amiket nagyon megszerettem, így örültem neki, hogy a márka két újabb illattal bővítette a kínálatot. Az Avon jóvoltából a női és a férfi illatot is lehetőségem volt kipróbálni és ebben a posztban részletesen le is írom a véleményemet róluk. Ha kíváncsiak vagytok rájuk akkor olvassatok tovább.

Az Attraction Desire illatpáros egy nagyon mutatós piros üveget kapott. A design engem a 2000-es évek elejére emlékeztet, talán ezért is tetszik annyira, az édes nosztalgia miatt. A női illat 50ml és piros kupakot kapott, míg a férfi illat 75ml és ezüst kupakkal látták el.A kupak talán nem is megfelelő kifejezés, hiszen nem fedi el teljesen a szórófejet, csupán meggátolja, hogy le lehessen nyomni azt. Nem is szorul rá a legbiztonságosabban, épp ezért én nem nevezném táskába dobos vagy épp utazós darabnak. A szórófejek jól működnek, egyenletes közepesen finom permetet bocsátanak ki.

A férfi illat esetében elmondható, hogy kevesebb, ám annál karakteresebb illatjeggyel dolgoztak a parfümőrük a megalkotás során. 

Fejillat: Cseresznye

Szívillat:Nőszirom

Alapillat: Ámbra

Első szaglásra azonnal tudtam, hogy ez a férfi illat inkább az őszi és téli időjáráshoz passzolna, a másik észrevételem pedig az volt, hogy a cseresznye édeskés aromája mellett én éreztem egy kókuszos-szantál fuvallatot is, ami végigkíséri a parfüm teljes jelenlétét.Az ámbra igazán karakteressé és szexivé teszi ezt az illatot. Nem kifejezetten nappali viselet, én inkább egy randira vagy valamilyen különleges alkalomra tartogatnám és leginkább a 25+ korosztályhoz passzol leginkább.

A női illat esetében is kevesebb, ám annál hangsúlyosabb illatjegyet fedezhetünk fel. 

Fejillat: Cseresznye

Szívillat: Arab jázmin

Alapillat: Ámbra 

Fújás után közvetlenül az édes, gyümölcsös cseresznye illata köszönt minket, amihez nagyon jól illik a jázmin keleties illata. Pár pillanat elteltével az illat kap egy kissé fanyar, nagyon kellemes aromát, ami igazán pikánssá teszi. Az ámbra csak épp annyira erőteljes benne, hogy egy nagyon kellemes átmeneti időszakra ideális parfümmé tegye. Szerintem nagyon jó őszi és kora tavaszi illat. Egyszerre szexi de nem túlzóan édes vagy fűszeres, tökéletes randi-parfüm. Szintén a 25+ korosztálynak tudnám ajánlani elsősorban. 

Mindkét illatról elmondható, hogy a tartósságuk átlagos, bőrön nagyjából 6 órán át érezhetőek, de ruhán még másnap is megmarad az illatuk. 


Szerintem ismét egy nagyon jól sikerült illatpárost kreált az Avon. Mivel most mindkét parfüm akciós, ezért érdemes lecsapni rájuk. 


Ti kedvelitek a páros illatokat? Van kedvencetek? 

 

Megjegyzések