Bourjois Oh Oui! Brow Fiber Szemöldökformázó Teszt/Vélemény

Az utóbbi másfél évben fedeztem fel újra a Bourjois márkát magamnak és azóta egyre több terméküket használom és szeretem. Ennek okán, amikor elfogyott a szemöldökformázó gélem, az ő választékukban kezdtem keresgélni, így akadtam a nagyon kis vicces nevet viselő Bourjois Oh Oui! Brow Fiber szemöldökspirálra. Az utóbbi két hétben ezt használtam és tesztelgettem és azt hiszem ennyi idő alatt sikerült kellőképp kiismernem ahhoz, hogy véleményt tudjak írni róla. Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor olvassátok el a teljes posztot. 

A csomagolás nagyon kis egyszerű, a Bourjois termékek jellegzetes formavezetéséve. A kis tubus jól záródik. A kefe picike, így könnyű bánni vele még akkor is, ha valakinek kifejezetten vékony szemöldöke van.

A festék állaga mondhatni habos, de nem túl sűrű, emiatt nagyon egyszerű bánni vele. Három árnyalat kapható belőle, amit picit sajnálok, különösen, hogy mind inkább hidegebb tónusú és nincs vörösös belőle, így ha valaki ilyen színt használna, akkor náluk sajnos nem fog megfelelőt találni. 
A nevében szerepel a "fiber" szó, ami ugyebár rostot jelent, amiből azonnal arra következtettem, hogy van egyfajta dúsító hatása is, ami az esetemben kifejezetten jól jön. 

Mielőtt a használatáról és a végeredményről írnék, el kell hogy mondjam, általában vékonyka szemöldökfilcet (Anastasia Beverly Hills, Catrice, MAC) használok, vagy a nyári hónapokban pomádét (Anastasia Beverly Hills, Maybelline) és a szemöldök gélt csak kiegészítésnek szoktam használni, hogy tartósabb legyen az eredmény, mivel eddig úgy tapasztaltam, hogy önmagukban ezekkel a termékkel nem lehet szép formát elérni.

A Bourjois terméke esetében két pozitívum is van. A pici, precíz kefe és a festék sűrűbb állaga. Nagyon egyszerű használni, szinte lehetetlen hibázni vele és azt kell, hogy mondjam, sietős reggeleken önmagában is megállja a helyet, vagy esetleg szemöldök filccel picit "rászálazok".
A tartósságát tekintve, szélben-esőben is tart, nem oxidálók, nem kenődik el, még a nap végére sem. Rajtam eddig leghosszabb ideig tíz órán át volt és ugyanúgy nézett ki a szemöldököm, mint amikor reggel elindultam otthonról. Szépen megtartja a szemöldök formáját és fixálja a szálakat, bár nekem viszonylag vékonyka és rövid szálak vannak.
Most pedig jöjjenek az előtte-utána képek.


Nekem nagyon tetszik az eredmény, mert látható ugyan a változás, de mégis természetes hatású. Nagyon szépen színezi a szálakat és a bőrt is, tehát valóban dúsabb hatás érhető el vele. egyetlen egy problémám van vele, hogy nagyon gyorsan elfogy. Nagyjából két hét után már érezhetően fogy a tubusból, szerintem pénteken újra is kell vennem. Viszont cserébe az ára nagyon kedvező, hiszen csak 1370 Forintba került a Notino webshopban.

Én nagyon megszerettem ezt a terméket és biztosan újra fogom venni, hiszen sietős reggeleken igazi életmentő-darab. Picit sajnálom, hogy nincs nagyobb színválaszték belőle, még legalább két vöröses szín jó lenne szerintem. Eléggé gyorsan fogy, viszont az ára nagyon kedvező és ha azt nézem, hogy a Maybelline Brow Fast majdnem dupla ennyibe kerül és az is csupán egy hónapig tart ki, akkor megéri belőle akár kettőt venni. 

Ti milyen szemöldökformázó terméket használtok? Kedvelitek a Bourjois márkát?

 

Megjegyzések

  1. Teend it up vagy essence szemöldök spirált használok, mikor melyiket látom meg előbb. Én megrajzolom picit ceruzával, így csak fixálás miatt kell inkább.
    Soha nem használtam szerintem semmit a márkától, nem is igazán fogott meg. 😃

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A folyékony rúzsaik is olyan szépek, érdemes körülnézni a displayen szerintem. :) A Trend it up Neked nem oxidálódik? Egyszer vettem tőlük egy ilyen pomade sticket de felkenés után vöröses lett. :-/

      Törlés
    2. Azért nem zavar, ha oxidálódik, mert nekem alapból vöröses a hajam színe 😁

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)