Bath & Body Works Aromatherapy Cedarwood + Vanilla Illatgyertya Teszt/Vélemény

Nagyon szeretem a Bath & Body Works gyertyáit, eddig csak jó tapasztalatom van a márkával és tényleg megérik az árukat, mind illatélmény, mind pedig tartósság szempontjából, hiszen rövid égetési idő mellett is képesek beillatosítani akár nagyobb tereket is. Emiatt nem is volt kérdés, hogy tavaszra is tőlük választok gyertyát. 
A Bath & Body Works Aromatherapy Cedarwood Vanilla már a letisztult külsejével is megfogott és mivel nagyon szeretem a vaníliás alapillatú gyertyákat, biztosra vettem, hogy tetszeni fog. Mivel pár hete már használom, így mostanra elérkezettnek láttam az időt, hogy leírjam a tapasztalataimat róla.

A csomagolás természetesen üveg, fém tetővel. Ez egy kisebb kiszerelésű, 198 grammos gyertya, ami ne tévesszen meg senkit, mert nagyon sokáig, több hétig elegendő még napi szintű használat mellett is. Aki próbálta már a B&BW gyertyákat, annak nem ismeretlen az illatuk intenzitása. Konkrétan ha csak leveszem a tetejét és nem gyújtom meg, úgy is érzem még több méterről is és tényleg elég tizenöt-húsz percet égetni, hogy az egész szobát betöltse az illata.

Maga az illat egy nagyon finom, törékeny, nem túl édes vanília aroma, amibe a cédrus visz egy kis fűszeres-fás mellékzöngét. Szerintem hihetetlenül kellemes, olyan illat, ami az év bármely hónapjában megállja a helyét és ami szerintem bárki számára szerethető.

A gyertya szépen, egyenletesen ég, meggyújtás után pár perccel már intenzíven érezhető az illat és elfújás után nem füstöl hosszú ideig, tönkre téve az illatélményt, ami például nekem nagyon zavaró volt a DW gyertyák és néhány Yankee Candle gyertya esetében. 
Az áruk persze borsos, de szerintem hozzák is azt a színvonalat ami elvárható ennyi pénzért és az sem elhanyagolható tényező, hogy nagyon mutatósak is, így nem csak kellemes atmoszférát teremtenek, de dekorációs elemként is működnek. Nekem nagy kedvencem lett ez a gyertya és már nagyon várom a nyári illataikat is.

Van kedvenc illatgyertyátok? Milyen illatokat kedveltek?

 

Megjegyzések