Parfüm Pillanatok: Avon "Today Tomorrow Always This Love"

Az Avon új illatra már a külsejével is elvarázsolt és nagyon kíváncsi voltam rá. A márka jóvoltából pedig lehetőségem adódott kipróbálni. Gyorsan le is lövöm a poént, teljesen beleszerettem ebbe az illatba, számomra minden megvan benne amit egy tökéletes tavaszi-nyári illattól elvárok. Ha kíváncsiak vagytok rá, miért gondolom ezt, akkor olvassátok el a teljes posztot.

A Today Tomorrow Always This Love egy igazán üde, tavaszias, elegáns csomagolást kapott. A halvány menta-arany doboz nagyon szép. A parfüm üvege nehéz, minőségi. Tetszik, hogy lekerekített. A kupak sajnos a megszokott olcsó műanyag, de jól zár, így nyugodtan bedobhatjuk táskába, neszesszerbe is. A szórófej nagyon jól sikerült, lágy, egyenletes permetet bocsát ki.

Hát nem gyönyörű? És nem csupán külsőre szép, de maga az illat is a márka egyik legjobban sikerült kompozíciója. Nézzük is meg az illatjegyeket.

Fejillat: Pink grapefruit
Szívillat: Fehér jázmin
Alapillat: Pézsma

Fújás után közvetlenül a kesernyés grapefruit köszönt minket. Nem a kedvenceim a keserű illatjegyek, de ebben a parfümben valahogy olyan szépen belesimul a többi illatjegybe, hogy a végeredmény hihetetlenül kellemes lesz. Pár pillanattal később a jázmin kecsessége is megmutatkozik, ami mellett egyre inkább kibontakozik a lédús citrusaroma, ami igazán frissé teszi ezt a parfümöt. Ez az illat tökéletes tavaszra és nyárra, egy igazi, nem túl hivalkodó nappali viselet, romantikus lelkületű nőknek. Ezt az illatok szerintem leginkább a 20+ korosztály tudja értékelni, akik már kinőttek az édeskés cukorka illatokból. A tartósságát tekintve az egyik legjobb Avon parfüm, nyolc órán át nagyon szépen érezhető a bőrön is és ruhán másnap is megmarad az illata.

Nekem nagyon belopta magát a szívembe, mondhatni szerelem volt első szaglásra. Pont egy ilyen illatra vágytam nyárra, így biztosan nagyon sokat fogom használni. Az ára szerintem nagyon baráti, hiszen 4999 Forintért (most akciósan) egy 50ml-es kiszerelést kapunk, ami a tartóssága miatt biztosan kitart több hónapon át.

Ti milyen parfümöket kedveltek ha beköszönt a melegebb időjárás?

Megjegyzések