Parfüm Pillanatok: Avon "Today Tomorrow Always For Him"


Szerintetek milyen a tökéletes nyári férfi parfüm? Inkább frissebb, citrusosabb, vagy esetleg fűszeres és egzotikus? Mi alapján szoktatok illatot választani? Az üvege? Az illatjegyek? Vagy ajánlás alapján? Engem elsősorban az illatjegyek szoktak érdekelni, mert ezek alapján általában még azelőtt meg tudom mondani, hogy egy parfüm kedvemre való lesz e, mielőtt ténylegesen kipróbálhatnám. A Today Tomorrow Always For Him azonnal felkeltette az érdeklődésem, amikor megláttam az illatjegyeit és az Avonnak köszönhetően tesztelhettem az illatot. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy végül elnyerte e a tetszésemet, akkor olvassátok végig a posztot.


A parfüm doboza nagyon szép és elegáns, de az üveg picit csalódást okozott, mert sajnos semmilyen felirat nincs rajta. Pedig a színátmenetes üvegen olyan jól mutatott volna egy szép arany felirat. Picit kihagyott lehetőségnek érzem a dolgot és szerintem egyáltalán nem igaz, hogy a fiúk nem adnak az ilyen apró részletekre. A kupak egyébként jól záródik, bátran be lehet dobni egy bőröndbe, utazótáskába is, hiszen kellőek masszív. A szórófej is szépen működik, egyenletes permetet bocsát ki. 

Valamiért az volt benne, amikor először olvastam erről az illatról, hogy ez bizony egy tökéletes "vőlegény illat" lesz, ami ideális a nagy napra, amennyiben valaki tavaszra-nyárra tervezi az esküvőjét. Már a parfüm neve is is ezt sugallja. Én hiszek abban, hogy az illatok képesek emlékeket felidézni és fordítva is. Manapság bevett szokás, hogy a menyasszonyok külön parfümöt vásárolnak a nagy napra, hát miért ne kaphatna a vőlegény is egy külön illatot? Na jó, picit elkalandoztam, térjünk a lényegre.


Az illatjegyek: Narancsvirág, vanília, vetiver

Ezek az illatjegyek majdhogynem kicsit feminin beütésűek, ezért nagyon kíváncsi voltam, hogyan fognak működni egy férfiaknak szánt parfümben. Első fújásra a parfüm lágy és édeskés, a narancs picit kesernyés aromájával. A vaníliaédessége lassan bontakozik ki, amivel nagyon jól megfér a narancsvirág, egy romantikus, ugyanakkor férfias aromát alkotva, amit a vetiver tesz karakteressé. Egy igazi tavasz-nyári illat, ami tökéletes nem csak esküvőre, de bármilyen elegáns alkalomhoz. Kár lenne hétköznapokra elfújkálni, mert ez valóban egy különlegesebb férfi illat, ami könnyen felismerhető, megkülönböztethető. Inkább a 25+ korosztály számára lehet vonzó ez az illat.
 
Számomra egy nagyon kellemes illatélmény volt és nagyon tetszik a vőlegényemen is. A tartósságát tekintve hozza a megszokott Avon minőséget, tehát ruhán egész nap érezhető, de bőrre fújva nagyjából 5-6 óra elteltével eltűnik az illat. Most egyébként akciósan, 3999 Forintért szerezhetitek be, ami szerintem nagyon jó ár egy 75ml-es parfümért.


 Ti szoktatok parfümöt venni a párotoknak? Van kedvenc férfi parfümötök?

Megjegyzések