Yankee Candle Illatviaszok Nyárra

 

Ti használtok nyáron lakásillatosító termékeket? Én ritkábban, mint az őszi és téli időszakban, de néha egyszerűen jól esik a lelkemnek, ha a házat valami finom, évszakhoz passzoló illat tölti be. A párologtatókat is nagyon szeretem, de azoknak kevésbé intenzív az illatuk, így néha a melegebb időben is szívesen használok illatviaszokat. Most három új Yankee Candle illatról írok Nektek ebben a bejegyzésben, amik már az új kiszerelésben készültek. Ha kíváncsiak vagytok rájuk, olvassátok végig a posztot.

Habár a régi csomagolás szerintem sokkal aranyosabb volt, de az új változatnak is megvannak az előnyei. Sokkal könnyebb kibontani őket és a picit lyukon át intenzívebben érezhető a viaszok illata, tehát könnyebb választani. Ha pedig elfelezzük a viaszt, akkor vissza lehet tenni a kis tégelybe a maradékot. 

A Yankee Candle Bora Bora Shores egy igazi trópusi illatkavalkád. Gyümölcsös és virágos egyszerre. 
 
Fejillat: Hibiszkus vízi tónusok, kumquat

Szívillat: Papaya, frézia, monoi, virágos tónusok

Alapillat: pézsma, világos fa, cukornád

Az illatjegyek számából is láthatjátok, hogy egy nagyon összetett illat. Valóban szinte megfoghatatlan, de pont olyan, ahogy egy trópusi tengerpartot elképzel az ember. Édes, de nem émelyítő, virágos és gyümölcsös egyszerre.

A Yankee Candle Tropical Starfruit egy finom, hűsítő gyümölcskoktélt idéz. 
 
Fejillat: Tengeri szellő, ananász, grapefruit

Szívillat: Liliom, karambola, jázmin

Alapillat: Szilva, vanília, agávé

Ennél az illatnál elsősorban a gyümölcsös jegyek dominálnak. Valóban olyan, mint egy trópusi koktél. Picit fanyar, de nagyon kellemes, szerintem tökéletes nyári illat, főleg azoknak akik nem szeretik a túl virágos vagy édes illatokat.

A Yankee Candle Coconut Rice Cream azoknak készült, akik nyáron is inkább az édes-krémes illatokat kedvelik. 

Fejillat: Rizs

Szívillat: Kókusz, vízi tónusok, virágos tónusok

Alapillat: Orientális illatok, vanília, szantálfa, pézsma 

Nagyon tetszik ez az illat, mert egyszerre krémes, finoman édeskés és van benne valami abszolút trópusi hangulat. Nem tolakodó, de mégis karakteres. Tökéletes választás azoknak akik nem szeretik a virágos és gyümölcsös illatokat, de mégis valami nyárias aromára vágynak.

Mutatok egy képet magukról a kis viaszokról is, így festenek a műanyagban. A cseréjük egyébként roppant egyszerű, a párologtatót be kell tenni a hűtőbe nagyjából 5-10 percre és viaszt ki lehet csúsztatni belőle.

 

Melyik illat a legszimpatikusabb számotokra? Próbáltátok már valamelyiket? 

 

Megjegyzések