Három Avon termék, amit vigyél magaddal, ha nyaralni mész

  

A címmel azt hiszem össze is foglaltam ennek a posztnak a mondanivalóját, hiszen három olyan termékről írok benne, amiket szerintem érdemes beszerezni a nyaralásra, akkor is ha csak pár napra utazunk belföldön és akkor is ha esetleg hosszabb időre látogatunk külföldre. A fényvédelem természetesen nem csupán a vízparton fontos, hanem a hétköznapokon is és habár hatalmas a választék naptejekből, mégsem könnyű olyat találni ami valóban véd, nem ragad, gyorsan beszívódik, vízálló és még az illata is finom. Az utazó méretű termékek ugyan sokszor eléggé borsos árúak, de helytakarékosság szempontjából verhetetlenek. Én személy szerint szupernek tartom, hogy Az Avon több arckrémét is piacra dobta utazó méretben. Ha kíváncsiak vagytok a termékekre, olvassátok végig a posztot.

 Az Avon Anew vonalának több termékét is próbáltam már, és mindegyikkel kapcsolatban nagyon pozitív élményeim voltak. Az Ultimate, Platinum és Reversalist termékcsalád nappali és éjszakai krémjeit dobták piacra 15ml-es kiszerelésben.


Az Ultimate nappali arckrém 25-ös SPF-et tartalmaz. Ígérete szerint feszesít, regenerál, egyenletesebbé teszi az arcbőrt és ezek mellett hosszan tartóan hidratál is. Az illata kellemes és gyorsan beszívódik a bőrbe, nem hagyva maga után ragacsos érzetet, emiatt nagyon szépen lehet rá sminkelni is. Most egyébként 700 Forintért lehet beszerezni, ami szerintem nagyon jó ár. A mérete miatt pedig még egy kisebb neszesszerben is elfér.


Az Ultimate Night állaga gazdag, érezhetően hidratál, de mégsem hagy maga után zsíros érzetet. Az illata kellemes, de nem túlzó és a nappali krémmel nagyon jó párost alkotnak, szerintem érdemes mindkettőt beszerezni, főleg mivel ezt is akciósan tudjuk megrendelni most.


Én személy szerint kedvelem az utazós kiszereléseket, mert sok helyet és súly meg lehet velük spórolni ami például egy repülőút alkalmával különösen jól jön. Ráadásul, ha elfogytak a termékek utána is lehet a tégelyeket használni, valamint arra is tökéletesek ha ki szeretnénk próbálni egy adott terméket, de nem akarjuk megvenni belőle a nagyobb kiszerelést.


Évek óta az Avon naptejeit használom és sosem égtem le velük, sem tengerparton, sem túrázás alatt. Amikor megláttam, hogy idén piacra dobnak egy aloe és uborka illatú naptejet, azonnal tudtam, hogy ezt ki kell próbálnom. A Care Sun+ 3in1 nem csak testre, hanem arcra is használható és erősen vízálló is, mindemellett pedig ápolja is a bőrt. Az állaga szinte géles és nagyon gyorsan beszívódik, nem hagyva maga után zsíros érzetet. Az illata tényleg kellemes és frissítő, én nagyon megszerettem.


Ti használtok utazó méretű termékeket? Mi az amit mindig magatokkal visztek nyaralásra? Próbáltátok már az Avon napozótermékeit?

Megjegyzések

  1. Én szeretek utazó méretű termékeket használni, pl. találtam a kedvenc szájvizemet is ilyenben (ezek egyébként elég nagy flakonban vannak ahhoz, hogy pár napra magunkkal vigyük). Sokszor elteszem az utazó méretű flakonokat és átöntök bele dolgokat. :) Általában az éppen aktuálisan használt arcápolóimból viszek, külön nem vásárolok e célra, esetleg ha mondjuk megelepetésdobozban volt utazó termék félreteszem a nyaralásra. Avon napozóterméket még nem próbáltam, kerülöm az octocrylene nevű összetevőt, ők sajnos még a nappali krémbe is beleteszik, arcra szívesebben kenek fizikai fényvédőt.

    VálaszTörlés
  2. Nem igazán szeretem az avon fényvédőit. Most vagyunk nászúton Cipruson, ide is Bioderma photoderm kid sprayt hoztam természetesen kisebb kiszerelésekre bontva. A nappali és éjszakai krémet be kell valljam kiváltottam ez alatt a pár nap alatt aloe vera géllel.🙈

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)