Parfüm Pillanatok: Avon "Wild Country Spirit"

Az Avon Wild Country parfümjei számomra a márka legszebb csomagolású illatai. Nagyon tetszik ez a klasszikus vintage stílusú üveg. Számomra picit western hangulata van. Nagyon kíváncsi voltam az új változatra és az Avon jóvoltából ki is próbálhattuk a Wild Country Spiritet. Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor olvassátok végig a posztot. 

Imádok férfi parfümökről írni és szerencsére életem párja remek tesztalany, mert ő is rajong a parfümökért és szívesen kipróbálja az illatokat.

A Wild Country Spirit egy nagyon szép márványmintás dobozt kapott. Maga az üveg nehéz és minőségi, a kupak jól zár, így bátran bedobható egy sporttáskába, bőröndbe is. 
75ml-es kiszerelésben érkezik, ami nagyon sokáig elegendő és kapható belőle sampon-tusfürdő is. A szórófej szépen működik, egyenletes, bő permetet bocsát ki, két-három fújás bőven elegendő belőle.

Illatjegyek: vad zsálya, aranyló ámbra, marhabőr

Fújás után elsőként a zsálya zöldes, friss aromája köszönt minket, ami végigikíséri a parfüm teljes jelenlétét. A bőr kicsit kesernyés, majdhogynem likőrös aromája igazán férfiassá teszi az illatot. Ez az illatjegy finoman, lassan bontakozik ki és egy nagyon elegáns, melengető aromát alkot az ámbrával Számomra ez egy tökéletes őszi férfi illat nappalra, de esti illatként tavaszra és nyárra is el tudom képzelni. Inkább a harminc fölötti korosztály számára lehet jó választás ez a parfüm. A tartósságát tekintve kiemelkedő, hiszen hét-nyolc órán át is megmarad a bőrön is, igaz a nap végére halványodik picit. Ruhán pedig másnap is megmarad az illata.

Szerintem ez egy nagyon jól sikerült férfi parfüm az Avontól. Ha valaki egy különlegesebb illatot keres, ami kitűnik a sok fűszeres-édes férfi illat közül, akkor szerintem érdemes ezzel tenni egy próbát. Arról nem is beszélve, hogy az üvege is nagyon esztétikus, különleges. 

Ti milyen férfi parfümöket kedveltek?

Megjegyzések

  1. Wild Country Spirit-ből rendeltem egy mini verziót, kipróbálás gyanánt. Sajnos nekünk nem lett az "igazi". Avon Lucky Me Him. Párom ajándékba kapta tőlem, de imádja nagyon. Én a párját használom. Ezenkívül az Avon fullspeed termékei közül is vannak nagyon jó illatok. s.maja08

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)