Summer Beauty Haul - Nyári Beauty Szerzemények

Az idei nyáron nem sok új kozmetikumokat vettem, általában csak azt pótoltam ami elfogyott és a jól bevált kedvenceket választottam. De azért persze néhány újdonságot is beszereztem. Gondoltam összegyűjtöm ezeket egy posztba és mesélek róla, hogy mi az ami bevált és milyen új termékeknek adtam esélyt az elmúlt hetekben. Ha kíváncsiak vagytok rájuk, akkor olvassátok végig a bejegyzést.

Ha fekete szemceruzáról van szó, akkor azt vallom, hogy felesleges a magas árkategóriából választani, mert a drogériás márkáktól is ki lehet fogni szuper darabokat. Én általában a Maybelline és a Rimmel kínálatából választok, most épp a Rimmel Sandaleyes jött velem haza.

A St. Moriz Sel Tanning önbarnítóhabját évek óta használom és szeretem, Hófehérkeként igazi must have nyári darab nálam. Általában egy flakon ki szokott tartani egész nyáron, de mivel az idei nyár igazán forró volt, így gyakrabban kentem magam, ezért már a második flakont rendeltem meg belőle.

A Lancome Lash Idole szempillaspirállal már több hónapja szemezgettem és mivel épp fogyóban van az egyik spirálom, így gondoltam ideje kipróbálni. Két méret kapható belőle, egy 5ml-es travel size és egy 8ml-es full kiszerelés. Én a kisebb kiszerelést vettem meg, mivel a következő két hónapban többször is utazom majd és amivel lehet szeretek helyet spórolni a neszesszeremben. Nagyon szeretem a Lancome szempillaspirálokat, így alig várom, hogy tesztelhessem. Épp ma érkezett, ezért egyenlőre csak a kinézetre ismerkedem vele, de amint kitapasztaltam, lesz majd róla külön poszt.

A Maybelline Fit Me! púderről az előző posztban olvashattok részletes véleményt, és a Bourjois szemöldökformázóról is pár hónapja írtam. Utóbbit most vásároltam meg ismét, ebből is látszik szerintem, hogy mennyire megszerettem.

A Dove Nourishing Secrets kókuszos deója nagy kedvencem lett idén tavasszal, ezért ezt is újravásároltam. Nagyon kellemes, visszafogott illata van és a legnagyobb melegben sem hagyott cserben.

A Holika Holika Daily Fresh Green Tea arclemosót azért vettem meg, mert a Daily Fresh Rice lemosó nagyon bevált és elképesztően sokáig elég volt. Mivel az egy táplálóbb lemosó, ezért most a zöld teás változat mellett tettem le a voksom, ami kifejezetten a faggyútermelés szabályozására készült. Ezt pár hete vásároltam és hamarosan olvashattok róla majd egy külön posztot is. 

A Revolution Conceal and Define korrektort is több éve használom más és mindig újraveszem, ez is igazi alapdarab nálam. Mivel hétköznap általában nem viselek alapozót, csak az allergiámból fakadó orr körüli pirosságot és a kisebb bőrhibákat tüntetem el, ezért viszonylag gyorsan elhasználok egy tubust belőle.

Ti miket vásároltatok az idei nyáron? A fentiek közül próbáltatok már valamit?

Megjegyzések