Garnier Hyaluronic Rose Gel-Cream Teszt/Vélemény

A Garnier hialuronos termékeivel eddig csak jó tapasztalataim voltak. A Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe Jelly nagy kedvencem volt a tavaszi és nyári hónapokban. Nagyon megörültem, amikor láttam, hogy több új termékkel is bővült a termékcsalád és leginkább a rózsás gél-krémre voltam kíváncsi, így pár hete be is szereztem azt. Ebben a bejegyzésben pedig meg is osztom Veletek a gondolatimat róla. Ha kíváncsiak vagytok rá, olvassatok tovább.

A Garnier Skin Naturals Hyaluronic Rose gel-cream ígérete szerint hidratálja, frissé és sugárzóvá teszi az arcbőrt. Minden bőrtípusra ajánlják és nappali valamint esti használatra is alkalmas. SPF sajnos nincs benne. A csomagolás a márka megszokottja. Kartondobozban érkezik, amin megtaláljuk a fontosabb információkat, maga a tégely pedig üveg, egy jól záródó műanyag tetővel. Kellően strapabíró, így utazáshoz is alkalmas. 
A Notino webshopban most akciós, 1830 Forintba kerül és ezért az összegért 50ml-t kapunk.

Az illata kellemes, friss, picit rózsás de nem bántóan és felkenés után el is illan. Az állaga valóban kicsit géles, de nem ragacsos és gyorsan be is szívódik. Szuperül lehet rá sminkelni és valóban üdévé teszi az arcbőrt. Én reggelente használom egy fényvédővel kiegészítve.

Eddig nagyon bevált és nem okozott irritációt az illatanyag ellenére sem. Az én érzékeny, kombinált bőrömhöz inkább csak reggeli használatra vált be, esténként egy táplálóbb krémet használok, de azt hiszem ha a nyár melegebb időszakában kerül hozzám, akkor önmagában is elegendő lett volna. 
Ha valakinek kifejezetten száraz bőre van, akkor önmagában szerintem kevés lesz, mindenképpen érdemes egy szérummal kiegészíteni.

Nagyon örülök, hogy beszereztem, szerintem tökéletes lesz az átmeneti időszakra, amíg be nem köszönt a hidegebb őszi idő. 

Ti minden évszakban ugyanazokat a bőrápolási termékeket használjátok, vagy évszakonként változtattok a rutinotokon?

 

Megjegyzések

  1. Általában télen testesebb krémeket használok, mint nyáron, szárazabb a bőröm ha már hideg van. A fenti krém szerintem nekem már kevés volna ebben az időszakban. Számomra szimpatikus, hogy nincs benne fényvédő, mert annyit úgysem tartalmaz egy krém, ami elegendő, és szinte mindig az octocrylene kerül bele ezekbe amit én kifejezeten kerülök.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)