Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe Foam Arctisztító Teszt/Vélemény

Ebben a bejegyzésben, a Garnier pár hónapja megjelent arcápolási újdonságáról írok Nektek, a Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe Foam arctisztítóról. Már hosszú ideje szemezgettem vele és mivel elfogyott a reggeli rutinban használt arctisztítóm, gondoltam teszek ezzel is egy próbát. Most már több hete használom, ezalatt az idő alatt kellően ki tudtam tapasztalni, hogy véleményt írjak róla. Ha kíváncsiak vagytok rá, olvassátok el a teljes posztot.

Nem a kedvenceim a tubusos arctisztítók, jobb szeretem a flakonos, pumpás csomagolást, ráadásul ennek a teteje, pontosabban a csücske annyira éles, hogy első használatnál konkrétan elvágta a kezemet, szóval nem indult túl könnyen a viszonyunk. 
Maga a flakon szép, a design modern és mutatós, jól zár. A benne lévő arctisztító krémes és vizes bőrre felvéve kell alkalmazni. Így egy sűrű habot képez. Az illata friss, nem túl erős. 
Normál és érzékeny bőrre is ajánlják. Ígérete szerint tisztítja a pórusokat és megelőzi azok kitágulását, hidratálja a bőrt, gyengéden de alaposan tisztít, míg a vízálló sminket is lehozza, emellett eltávolítja az elhajt hámsejteket és a benne lévő aloe vera kivonatnak köszönhetően nyugtatja a bőrt. Plusz az sem elhanyagolható, hogy vegán termék.

Én kifejezetten reggeli használatra vettem, de párszor használtam este is, hogy minden ígéretét tesztelhessem. Kezdjük azzal, hogy ugyan a smink nyomait szépen eltávolítja, de mint sminklemosó egyáltalán nem hatékony. A vízálló sminket például alig hozta le, mindenképpen kell mellé egy sima sminklemosó is. 
A hab amit képes nagyon lágy és kíméletes a bőrön, viszont nekem csípte a szememet, ezzel érdemes vigyázni. Egyébként bőrön nem okozott semmilyen irritációt és egyáltalán nem szárította a bőrömet, sőt nagyon puha lesz használat után és kellemesen frissíti a bőrt, ezért nekem reggeli használtra bevált. 
 
Hosszú távon is bevált, nem szárította a bőrömet. Csodát nem vártam tőle, de egy teljesen jól működő arctisztító, aminek még az ára is igazán kedvező, hiszen 2000 Forint alatt van és ezért az összegért 150ml-t kapunk.

Nem mondom, hogy ez a kedvenc Garnier arctisztítóm, mert a Garnier Bio Lemongrass szerintem klasszisokkal jobb, de ezt is el fogom használni. Kellemes az illata és az állaga és jól tisztít, nem szárít, nem okozott irritációt. Nekem a reggeli arcápolási rutinomban több nem kell. 

Próbáltátok már ezt a terméket? Milyen lépésekből áll a reggeli arcápolási rutinotok?

 

Megjegyzések